RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 He who dies with the most toys, wins! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 He who takes the dead man's toys laughs last (possibly all the way to the bank too :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Let him who has understanding, recon the number of the gear. For it is a human number. It's number is €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€......................... If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίο thread άνοιξε το κογιότ... Συνοψίζοντας σε μια φράση το πολύ ενδιαφέρον και εμπεριστατωμένο πόνημά του, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από: Πολύ λάδι, καθόλου... τηγανίτα ;D ΟΚ, δεν είναι κακό... όλοι περνάμε τις gasό φάσεις μας, αλλά το θέμα είναι να παίζουμε που και που ;D Έχω και εγώ τουλάχιστον μια περίπτωση κιθαρίστα, που έχει- κυριολεκτικά- ένα δωμάτιο κιθάρες, που πολλοί εδώ μέσα θα έβαζαν τα... κλάματα αν τις έβλεπαν. Όμως είναι... «θεωρητικός» ;D ;D ;D των ξύλων, των μαγνητών, των ενισχυτών... Τελικά ποιο είναι το point; Ότι δεν υπάρχει point... Πολύ φοβάμαι ότι τελικά το όλο ζήτημα καταλήγει στο γνωστό σημείο, στην πίσω (συνήθως) δεξιά τσέπη του παντελονιού ;D ;D ;D Money talks and bullshit walks ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί να είμαστε άρρωστοι με τις αγορές μουσικού εξοπλισμού,μπορεί και να μην ξέρουμε να παίξουμε αλλά η διαφορά μας είναι οτι δε χάνουμε πολλά χρήματα. Γιατί τα μουσικά όργανα δεν απαξιώνονται εύκολα. Τι να πουν οι κομπιουτεράδες που σε ένα χρόνο το πανάκριβο pc τους δεν αξίζει τίποτα; Ή οι γκαζιάρηδες που με το που βγαίνουν απο την αντιπροσωπεία έχουν χάσει 10.000ευρώ; Ή οι γυναίκες που αγοράζουν ακριβά ρούχα τα οποία είναι ουσιαστικά αναλώσιμα; Τουλάχιστον στα μουσικά όργανα αν κάνεις έξυπνες αγορές μπορείς να παίξεις χρόνια και να βγάλεις μέχρι και κέρδος πουλώντας. Εγώ απο 3 κιθάρες που πούλησα κατα καιρούς δεν έχασα χρήματα και η μία ήταν αγορασμένη καινούρια οταν η λίρα υπέφερε. Οπότε η συμβουλή μου είναι αγοράζετε χωρίς τύψεις αφού το hobby μας είναι σχετικά οικονομικό,αρκεί να μην κρατάτε πολλά όργανα χωρίς να τα χρησιμοποιειτε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση