pan12 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Τα 3 κ 4 είναι υποσύνολα του 1. είσαι πολύ τυχερή αν γνωρίζεις τέτοιο κόσμο... ;D ...εγώ πάλι όχι και τόσο... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 E# - F## - G# - A# - B# - C# - D# Μι δίεση μινόρε φυσική. Ο δάσκαλος μπορεί να τη ζήτησε και για να σε μπερδέψει μπα δε γουέι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Το κείμενο ωραίο όλα καλά, αλλά εμένα μου φαίνεται στημένο, σα να μάζεψε ο op ατάκες που έχει δει για τέτοια θέματα εδώ κ εκεί κ τα έκανε ένα όμορφα γραμμένο κείμενο. Έστω και έτσι να είναι (προσωπικά δεν μου φαίνεται στημένο, άσε που δεν βλέπω και το λόγο να το γράψει κάποιος με τέτοια σκοπιμότητα) , δεν είναι κακό να διαβαστεί και (ίσως να συνετίσει μερικούς νέους gas-sufferers. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Ναι δεν το λέω σαν κακό, απλά έτσι μου φάνηκε, επειδή έχει μαζέψει μέσα ότι κλισέ θα μπορούσε να βρεί. Είναι καλογραμμένο for sure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 ααααχ είναι κάτι τέτοια θεματάκια για ξύλα, ακριβό vs φτηνό και κινέζες, που με κάνουν να νοσταλγώ την εποχή που έγραφε ο evris.. τουλάχιστον γελουσαμε κιόλας, δεν τσακωνόμαστε μονο! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Εγώ τα λέω κ στον άλλο τον 79 αλλά με γράφει. Κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Ωραιο! :) Ετσι απο περιεργεια... Ποιο ηταν το συνολικο κοστος του εξοπλισμου μεχρι να καταληξεις στο οτι ψωνιζες απο hobby? και ποιο το ποσοστο του εξοπλισμου που τωρα θεωρεις αναγκαιο? Ευτυχως δεν ειμαι μουσικος ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 πολύ καλό το κείμενο πράγματι! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Ωραιο και "γεματο" κειμενο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 ...και ας μην ξεχναμε οτι καποιοι μουσικοι, οπως ο Blackmore, κανανε δικες τους πατεντες για να φτιαξουν τον ηχο τους...και ολοι οι αλλοι, εταιριες και μουσικοι τρεχουν να τον αντιγραψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση