gerrard Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια. Νομίζω πως αυτή η εκτέλεση απο τον slowhand είναι η καλύτερη ever!!! enjoy While My Guitar Gently Weeps - Eric Clapton τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 ΘΕΟΣ ο Clapton. edit: ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Θεούλης ο Clapton. Χωρίς υποκοριστικά παρακαλώ!! ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Πολύ καλή εκτέλεση και δεν είναι βέβαια... "o Clapton" αλλά all-star team που παίζει. ;) Ωστόσο έχω στο μυαλό μου και άλλες δύο, θεωρώ, εξίσου καλές (τουλάχιστον): steve lukather while my guitar gently weeps Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 What about this one? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 πολύ καλό Σπύρο!!! :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια. Νομίζω πως αυτή η εκτέλεση απο τον slowhand είναι η καλύτερη ever!!! enjoy While My Guitar Gently Weeps - Eric Clapton Πήρε το μάτι μου τον Albert Lee στην ακουστική? την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Πήρε το μάτι μου τον Albert Lee στην ακουστική? Μάλιστα. @x-minor: Μάλιστα! ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 ποτε δεν μου αρεσε αυτο το σολο του κλαπτον(γενικα δεν μου αρεσει ο κλαπτον) αλλα κ αυτο το κοματι Beatles.(παροτι ειμαι οπαδος του george) αυτη η εκτελεση ομως με αγγιζει..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2010 αυτη η εκτελεση ομως με αγγιζει..... Με πρόλαβες, πήγα να ποστάρω την στουντιακή εκτέλεση. :) Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση