Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές από φοιτητές της Μουσικολογίας.

runstratis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηγαινω 2α γυμνασιου (στις βρυξελλες, αλλα σε ελληνικο τμημα)  και σκεφτομαι σοβαρα να σπουδασω μουσικολογια στην αθηνα.

Καταρχην στο αφιερωνω ;D

Η ερωτηση σου μου θυμιζει 3 αλλες ερωτησεις που ειχα διαβασει παλαιοτερα

Νεα Υορκη 17 Δεκεμβριου 1940

Καλημερα σας,

Ονομαζομαι Ιλάι Ραβι και ειμαι υιος Ραββινου,μενω αυτη τη στιγμη στην ΝΥ και σπουδαζω σε εβραϊκο γυμνασιο (ειμαι φυσικα ορθοδοξος Εβραιος).

Σκεφτομαι να συνεχισω τις σπουδες μου στην Εβραιολογια και το Ταλμουδ στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ,και προσπαθω να πεισω και την οικογενεια μου να με ακολουθησει.

Θα ημουν χαρουμενος αν με συμβουλευατε για την επιλογη μου αυτη

Ευχαριστω

Ιλάι

Λονδινο 13 Μαρτιου 2009

Καλησπερα σας,

Ονομαζομαι Μπεμπε Ακινσασα και ζω στο Λονδινο (ειμαι ΣΟΜΑΛΙΚΗΣ καταγωγης),σπουδαζω στο τοπικο γυμνασιο του Borough μου και σκεφτομαι να συνεχισω τις σπουδες μου στην Αγγλικη φιλολογια στη ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ (αν δεν την ξερετε ειναι η πρωτευουσα της Σομαλιας).

Λεω να παρω μαζι μου και τις 6 αδερφες μου για να τις εχω απο κοντα.

Παρακαλω πολυ να με συμβουλεψετε αν η επιλογη μου ειναι σωστη.

Ευχαριστω

Μπεμπε

Παρισι, 8 Σεπτεμβριου 1918

Καλημερα σας,

Ονομαζομαι Πρικηψ Αντρεϊ Σαβουροφσκι (της γνωστης παρα τω Τσαρω οικογενειας αριστοκρατων Σαβουροφσκι) και αυτη τη στιγμη σπουδαζω οικονομικα στο Πανεπιστημιο της Σορβονης (θεωρια του καπιταλισμου και συγχρονη ιδιωτικοποιηση των επιχειρησεων) θα ηθελα να συνεχισω τις σπουδες μου στο Πανεπιστημιο της Μοσχας (ενδιαφερομαι να κανω μεταπτυχιακο στην ελευθερια του λογου και να γραψω ενα thesis για την ακυροτητα του Μαρξισμου) και σκεφτομαι να επιστρεψω  εκει συντομα & φυσικα να παρω μαζι μου και τον πατερα μου Στρατηγο Ιβαν Σαβουροφσκι διοικητη της εκτης τσαρικης μεραρχιας Κοζακων κατα την περιοδο 1910-1917 μια & του λειπει η πατριδα.  

Θα πραξω ορθα?

Ευχαριστω

Πριγκηψ  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έλα ρε sf άστον να ρθει να δει και λίγο ηλιάκο...να πάρει και λίγο χρωματάκι  ;D ;D

γιατι δεν εχει ηλιο στις Βρυξελλες? ;D

ημουν εκει τον Μαρτιο και κοντεψα να παθω ηλιαση... ;D ;D

γιατι δεν εχει ηλιο στις Βρυξελλες? ;D

ημουν εκει τον Μαρτιο και κοντεψα να παθω ηλιαση... ;D ;D

Εγώ ολλανδία είχα παέι για ένα εξάμηνο και για έναν μήνα δεν είδα καν ήλιο...στα όρια της κατάθλιψης έφτασα...βέβαια ήταν και καταχείμωνο αλλά λέμε τώρα  ;D

Εγώ μια φορά ήμουν στο Άμστερνταμ και πήγα σε ένα μαγαζί που έγραφε "coffee shop" και ζήτησα ένα φραπέ. Με κοίταζαν σαν χαζοί. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ναρκοτικάκηδες.

(κρατώ το επίπεδο της συζήτησης)

Εξω απο την πλακα τωρα...το να συμβουλεψει καποιος ενα ανηλικο παιδι, που ζει στο εξωτερικο και μαλιστα σε χωρα του πρωτου κοσμου ,εχοντας ηδη ενσωματωθει στην εκει κοινωνια και εχοντας ολο το μελλον μπροστα του (ακομα και για να σπουδασει ....μουσικολογια σε ενα απο τα ΠΟΛΥ καλυτερα πανεπιστημια χωρων με ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο...ειδος ,και σε αποσταση αναπνοης απο εκει που ηδη μενει) να επιστρεψει σε μια υπο καταρευση χωρα του τριτου κοσμου η οποια δεν ξερει τι θα της ξημερωσει...αυριο... για να κολλαει ...αφισσες της ΧΝΕ (στη θεση του Χ βαλτε οποιαδηποτε εμετικη φοιτητικη παραταξη θελετε) στα πορνεια που ονομαζουμε "πανεπιστημια",εκτος απο ΑΝΕΥΘΥΝΟ ειναι και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ...

Κατσε εκει που εισαι φιλε μου και μην το πεις ουτε του παππα που εχεις την τυχη και ζεις εξω,για μουσικολογια το Παρισι ειναι μια ωρα με το τρενο και εχει μερικες απο τις καλυτερες σχολες του κοσμου... ;)

Εξω απο την πλακα τωρα...το να συμβουλεψει καποιος ενα ανηλικο παιδι, που ζει στο εξωτερικο και μαλιστα σε χωρα του πρωτου κοσμου ,εχοντας ηδη ενσωματωθει στην εκει κοινωνια και εχοντας ολο το μελλον μπροστα του (ακομα και για να σπουδασει ....μουσικολογια σε ενα απο τα ΠΟΛΥ καλυτερα πανεπιστημια χωρων με ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο...ειδος ,και σε αποσταση αναπνοης απο εκει που ηδη μενει) να επιστρεψει σε μια υπο καταρευση χωρα του τριτου κοσμου η οποια δεν ξερει τι θα της ξημερωσει...αυριο... για να κολλαει ...αφισσες της ΧΝΕ (στη θεση του Χ βαλτε οποιαδηποτε εμετικη φοιτητικη παραταξη θελετε) στα πορνεια που ονομαζουμε "πανεπιστημια",εκτος απο ΑΝΕΥΘΥΝΟ ειναι και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ...

Κατσε εκει που εισαι φιλε μου και μην το πεις ουτε του παππα που εχεις την τυχη και ζεις εξω,για μουσικολογια το Παρισι ειναι μια ωρα με το τρενο και εχει μερικες απο τις καλυτερες σχολες του κοσμου... ;)

Άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και δωρεάν εισητήριο ως φοιτητής και κατά 90% θα μιλάει και τη γαλλική μιας και στο βέλγιο είναι τρελοί μιλάνε 3 γλώσσες οι μπαγάσες (και με τα ελληνικά 4 :P)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου