Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης...το αιωνιο διλημμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

ειμαι σε φαση που ψαχνομαι για ενισχυτη (παλι) και θα ηθελα την γνωμη σας.Διαβασα αρκετα posts αλλα θα ηθελα να γινω πιο συγκεκριμενος για να με προσανατολισετε.Εχω ενα JCM2000 TSL60 κεφαλη την οποια θα την βαλω αγγελια γιατι θελω καλυτερα καθαρα.Ο εξοπλισμος μου ειναι μια GIBSON LES PAUL STUDIO,μια VOX TONELAB LE και μια DIGITECH RP1000.Σκεφτομαι να κρατησω την καμπινα Marshall που εχω και να παρω ενα combo γιατι στα live δεν με βολεψε στο κουβαλημα το πακετο καμπινα-κεφαλη και γενικα νομιζω οτι και σε καθημερινη βαση θα με βολεψει περισσοτερο ενας combo(περα δωθε στουντιο).Η playlist που παιζω μπορει να εχει απο Τρυπες και Guns n Roses μεχρι και Rory Gallagher ακομα και Dire Straits.Ψαχνω με λιγα λογια κατι που να εχει πολυ καλα καθαρα.Οσο για την βρωμια...εχω τις πεταλιερες μου.Δεν θα με χαλαγε να εχει και κανενα καναλακι drive αλλα κυριως να εχει καλα καθαρα γιατι αυτο ειναι το παραπονο μου απο τον παρον ενισχυτη που εχω.Θα μου πεις και τι τον πηρες τοτε?Και θα σου πω, πως εντυπωσιαστηκα απο τα βρωμικα του.Αλλα πλεον τη βρωμικη δουλεια την εχω αναθεσει σε αλλους...Λοιπον, ολες οι γνωμες δεκτες. :) Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε εναν Fender Hot Rod Deville (η αν θες κατι μικροτερο HRD Deluxe) & θα εισαι μια χαρα.

Εχουν πιο μοντερνο και σφιχτο καθαρο ηχο απο τους κλασσικους Fender κατι που βολευει πολυ παικτες που εχουν συνηθισει σε πιο μοντερνους ηχους,για αυτο αλλωστε ειναι και οι πιο πετυχημενοι εμπορικα ενισχυτες που υπαρχουν,εχουν και βρωμικα καναλια αλλα ειναι ελαφρως της πλακας.

Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να ακουστεις ασχημα μεσα απο αυτους τους ενισχυτες.

Βεβαια LP  Studio & καλα καθαρα ειναι κομματακι δυσκολο... ;D (ισως αυτος ειναι κυριως ο λογος που δεν σου αρεσει...ο TSL ,ο οποιος ΙΜΗΟ εχει μια χαρα καθαρα...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Με όσα λες, τα καθαρά του Marshall ήταν ΟΚ για τα ζητούμενά σου, σωστά?

Γιατί δεν πας σε μια απευθείας ανταλαγή με ένα αντίστοιχο λαμπάτο marshall combo 2X12?

Και λέω 2Χ12 γιατί δεν "μπουκώνουν" τόσο εύκολα, όσο οι 1Χ... και έχουν περισσότερο όγκο, βέβαια να κοιτάξεις και αυτό που λέει ο Superfunk πιο πάνω

Βεβαια LP  Studio & καλα καθαρα ειναι κομματακι δυσκολο...  (ισως αυτος ειναι κυριως ο λογος που δεν σου αρεσει...ο TSL ,ο οποιος ΙΜΗΟ εχει μια χαρα καθαρα...)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Με όσα λες, τα καθαρά του Marshall ήταν ΟΚ για τα ζητούμενά σου, σωστά?

δε νομιζω.. :)

Εχω ενα JCM2000 TSL60 κεφαλη την οποια θα την βαλω αγγελια γιατι θελω καλυτερα καθαρα

αλλα κυριως να εχει καλα καθαρα γιατι αυτο ειναι το παραπονο μου απο τον παρον ενισχυτη που εχω

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

δε νομιζω.. :)

Ούπς ;D ;D τα έχω και 4... Σόρρυ, είναι πρωί ακόμα ;D

ΟΚ then, μέχρι τι ένταση παίζεις στο καθαρό του?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου