Προς το περιεχόμενο

Γιατί κάνω ψυχρες κολλησεις;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α,οχι,οχι,συγγνώμη άν έγινα ακατανόητος.Εαν δεν τηρήσεις τα παραπάνω το πιθανότερο,

θα έχεις μια ψυχρή κόλληση.Μια ψυχρή κόλληση,είναι μια ψυχρή κόλληση,κάτι σαν το "ντρίγκι ντρίγκι μάννα μου" του Ρούσσου.

Αυτό,ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ.

Εγώ είπα,τι πρέπει,για να μή γίνει ψυχρή.

Επανασυγνωμμολογώ.

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και,ξεχάστε την απαρχαιωμένη "πάστα" συγκόλησης, "σολντερίνη" ή όπως αλλιώς τη λένε.

Μεσοπρόθεσμα δημιουργεί τη δική της διάβρωση στο χαλκό,στη μύτη του κολλητηριού,η όλη δουλειά πάει χαμένη,και δεν κερδίζετε τίποτε.

μα και η κόλληση δεν περιέχει σε μικρή ποσότητα "πάστα";

πάντως εμένα η κόλληση στο ποτ χωρίς πάστα δεν "πιάνει" :-\

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

εγώ με τα ποτ, κάνω άλλου είδους μπακαλιά: Ξεγυμνώνω περισσότερο σύρμα, το τυλίγω κανονικά στο ποδαράκι του ποτ, περνώντας το απο την τρυπούλα, μετά ακουμπάω το καλάι στο σημείο επαφής (να ακουμπάει και στο σύρμα και στο ποτ) και μεταφέρω τη θερμότητα μέσω του σύρματος.

Βασικό ή μύτη του κολλητηριού να έχει πάνω καλάι για να τυλίξει το σημείο επαφής και να μεταφερθει πιο πολλή θερμότητα.

μειονέκτημα, απο τη ζέστη λιώνει η καλυψη του καλωδίου και μένει γυμνό, αλλα όχι πολύ. Δε ξέρω αν πειράζει..

a classic player now...

πάντως εμένα η κόλληση στο ποτ χωρίς πάστα δεν "πιάνει" :-\

Ούτε εμένα, οπότε εγώ κάνω το εξής:

Βάζω λίγη πάστα στο σημείο που θα κολλήσω και αφού έχω γυμνώσει και στρίψει το καλώδιο, βάζω την άκρη μέσα στην πάστα και μετά με το καλάϊ πάνω στο κολλητηρι κολλάω και...Έτοιμο.

Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι οτι όταν έχω και στα δύο σήμεια κόλλησης πάστα (χωρίς να γίνει tin) κολλάει καλύτερα και πάντα με ξυσμένη επιφάνεια στο pot.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου