fleamail Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Και εκεί που καθόμαι χτυπάει το κουδούνι και ναι είναι αλήθεια! ΝΑΙ ΝΑΙ!!! Ήρθαν επιτέλους τα part για την Tele! από την Rockinger!!!! Mε ταχυμεταφορές των Ελτά παρακαλώ και μου την στείλανε και την Τετάρτη που μας πέρασε! Πρόλαβα και έβγαλα και μερικές φωτογραφίες, δείτε εδώ Τώρα δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να συναρμολογηθεί! Πάντως έχω πάθει πλάκα με την ταστιέρα, το φινίρισμα της είναι απίστευτο!!! :D :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 αντε καλοριζικη! σωστη εξηγηση οι ταχυμεταφορες!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Αυτά είναι τα καλά!!! :D Καλορίζικη και καλόπαιχτη!!! :D :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 καλοριζικη!!!!αντε γρηγορα να την συναρμολογησεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Καλά παίγνια :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Μεγειές!! :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 ME ΓΕΙΑ!!!! :D:D:D:D Ανυπομονούμε να δούμε την κούκλα έτοιμη!!! Αν μπορείς please βγάλε και φωτος κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Μεγειές και από εμένα και καλόπαικτη 8) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Σε αυτή την φωτο: τι είναι αυτό που μοιάζει με σύρμα πάνω αριστερά στο σακουλάκι? Επίσης θα με ενδιέφερε να μου πεις τι επιπλέον τρύπες θα χρειαστεί να κάνεις εσύ ή αν όλες οι τρύπες για τις βίδες είναι ήδη έτοιμες... Τέλος, θύμισέ μας πόσο κόστισε ακριβώς :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή αν θυμάμαι καλά το είχα προτείνει και εγώ, πρέπει να είναι το σετάκι για το shielding. Το καλώδιο θα είναι θωρακισμένο. Καλή επιλογή fleamail! :wink: Καλά παιξίματα! :D nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση