noufilas2 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2011 μόλις μπήκα καινούρια στο forum και ενημερώνομαι κι εγώ. Όσον αφορά τα ωδεία, για ντράμς συγκεκριμένα δεν έχω ιδία πείρα, είμαι της φωνητικής, αλλά ξέρω από φίλο μου, πηγαίνει στο ωδείο όπερα, είναι πολύ ευχαριστημένος με το δάσκαλο ( το πιο σημαντικό) και τα δίδακτρα είναι γύρω στα 70 απ' ότι μου χει πει. και κάνει και θεωρία... αν και στην αρχή δεν ψηνότανε...τον ψήσαμε κατόπιν... Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evros Power Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια τι κλεψιες ειναι αυτες ... πληρωνεις και τις προβες??? :o μονο και μονο που εισαι μελος του ωδειου 8α πρεπει να σου παραχωρει την αιθουσα οποτε ειναι κενη και δεν γινεται μαθημα , για να εξασκεισαι εφοσον δεν μπορεις σπιτι σου! και συγνωμη 80-90 ευρω ειναι λιγα??? θεε μου!! εγω μενω αλεξανδρουπολη αυτη την στιγμη και πληρωνω 70 για μια γεματη ωρα την εβδομαδα και μου φαινοταν κ**οπιασιμο!!!! μαλιστα τωρα παιζει να περασω αθηνα φοιτητης... με αυτα τα δεδομενα αντε γεια ντραμς.... (δυσκολα βεβαια γιατι ειναι τρελα! ) δεν σκεφτεσαι να απευθυνθεις σε καποιο δασκαλο για ιδιαιτερα.. νομιζω ειναι πολυ φθηνοτερα!!! οπως και να εχει καλα μαθηματα.... :) που κανεις μαθηματα στην αλεξανδρουπολη; μενω στο Β. εβρο και θα ηθελα να κανω το καλοκαιρι που κατεβαινω αλεξανδρουπολη μερικα μαθηματα αν ειναι εφικτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, επειδή τα οικονομικά για πολλούς από εμάς είναι ζόρικα, έχετε κάποια πρόταση για φθηνό ωδείο στην περιοχή του κέντρου; Όχι MMS και τέτοια, κάτι σε πιο underground και πιο φθηνό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση