X-minor Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 ΥΓ Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087 Χρειαζόμαστε κίτρινα μπλουζάκια τυπωμένα μ'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 ΥΓ Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087 μηπως να βαλουμε ολοι μαζι φραγκα και να το τυπωσουμε σε αναμνηστικα τισερτς? εντιτ φτου σου, προλαβε αλλος....! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Βάζω 5 ευρώ άμεσα. Θα δοκιμάσω ένα σχέδιο κ μόλις γίνει σούπα θα βάλουμε τον μάραθον να το φτιάξει καλά. Μπροστά ακούω το μαόνι σε καλλιγραφικά, πίσω το Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087 σε κεφαλαία τύπου comic sans ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 οχιιιι! εγω θα ελεγα "ακουω τα μαονια'' με μεγαλα κεφαλαια μπιγκ απλ γραμματοσειρα και απο πισω ''Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087''με καμια που να εχει εντονες ευθειες, οπως η μονκι φινγκερς. θα ετοιμασω προσχεδιο! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 ...Μπροστά ακούω το μαόνι σε καλλιγραφικά, πίσω το ;D ;D ;D Πολύ καλό Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087 σε κεφαλαία τύπου comic sans ;D Μήπως ... Ξύλα και κιθάρες αρ. 6565544648767657 Ήμουν εκεί. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Μπα είναι κάτι σαν το ήμουν κ εγώ στο κότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Όποιος περιφρονεί τα ξύλα TO ΞΥΛΟ και το ρόλο τους είναι looser. http://www.livevideo.com/flvplayer/embed/6D0F71B253F145219CDAEE5F2588A27E Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 είναι looser. http://loseloose.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 -Εδω το θεμα δεν εχει ξεφυγει,ειναι ολοι οντοπι... ::) ;D -Η διαφορα αναμεσα στα δυο "στρατοπεδα",ειναι οτι: Οι μεν,οι "υπερμαχοι" δηλαδη της σημασιας του ξυλου σ'ενα ηλ/κο οργανο, ΜΠΟΡΟΥΝ να αποδειξουν εμπρακτα τις (κατ'αλλους) "θεωριες" τους, οι οποιες και βασιζονται στη βαθυτερη ιστορια της οργανοποιϊας, και τα λεγομενα (συνοδευομενα ΠΑΝΤΑ απο χειροπιαστα αποτελεσματα) οργανοποιων με αποδεδειγμενο εργο και εμπειρια σε βαθος χρονου... Οι δε,οι "πολεμιοι" δηλαδη,απλως... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αποδειξουν τους ισχυρισμους τους,αφου απλως δεν ισχυουν... και βασιζονται σε λεγομενα της βιομηχανιας...;D (και του ιντερνετ?)... Αυτο μπορει ΕΥΚΟΛΑ να αποδειχτει και επιστημονικα, αφου οτι "δεν πιανει" το αυτι,το πιανει καποια συσκευη μετρησης στις μερες μας. ;) Harilatron, ξερω οτι εισαι καθηγητης φυσικης στο Πανεπιστημιο του Ηρακλειου. Αληθεια,τι κανετε εκει κατω?Κατι για ερευνα ακουω,δεν ξερω τι και πως ομως... Ποσο δυσκολο ειναι να γινει μια σοβαρη ερευνα για αυτο το θεμα? Εγω,προσφερομαι παντως... ;) (...ειμαι τοσο σιγουρος για το αποτελεσμα,που ρισκαρω-αν κανω λαθος-να γινω ρεζιλι πανελλαδικως και οχι μονο.Καποιος απο...το αλλο "στρατοπαιδο", παιρνει αραγε το ιδιο ρισκο? ;) ) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2010 Cm Abm6 Guitar Player διαβάζεις και τους παίκτες που θαυμάζεις Ebmaj7 Ebdim Θέλεις και στο παίξιμό τους και στον ήχο να τους μοιάζεις Fm7 G7 Λεφτά σπρώχνεις σε πετάλια μα δεν γίνεται δουλειά Cm G7 Cm C7 Αφού ο ήχος της κιθάρας σου είναι χάλια Fm7 Σκέφτεσαι ότι φταιν' τα ξύλα Bb7 που η κινέζικη κιθάρα σου Ebmaj7 C7 ακούγεται σαν σάπιος τενεκές Fm7 Και διαβάζεις πως το maple top Bb7 και το γνήσιο μαόνι Ebmaj7 θα σου δώσουν πλούσιο ήχο G7 G+ με πολλές αρμονικές Cm Abm6 Κι αγοράζεις μία Huber και πουλάς την παλιο-Epi Ebmaj7 Ebdim Μα ο ήχος σου είναι ο ίδιος, και όλοι λένε ότι πρέπει Fm7 G7 να στρωθείς να μελετήσεις, μα εσύ πιάνεις συζητήσεις Cm Abm6 με του Noiz τα ρεμάλια, προσπαθώντας να εξηγήσεις Cm G7 Cm γιατί ο ήχος της κιθάρας σου είναι χάλια Μουσική: Tom Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση