Guru ez Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δύσκολα μονοπάτια τραβάς αγαπητέ τζίνιους... Το θέμα που καταθέτεις αφορά παιδεία, γνώσεις, προσωπική συγκρότηση, χαρακτήρα... Ό,τι πρέπει για μαλλιοτραβήγματα δηλαδή... :P Δύο πράγματα: στο αρχικό σου ποστ δίνεις απο μόνος σου τις όποιες απαντήσεις/εξηγήσεις για το ζήτημα. Το οτι αδυνατείς να καταλάβεις τέτοιες συμπεριφορές και γίνεσαι έξω φρενών το καταλαβαίνω, έχεις τη συμπάθεια και τη στήριξη μου, αλλά μάλλον είναι καλύτερα να το θεωρήσουμε έναν μονόλογο πάνω στα νεύρα και να το προσπεράσουμε... Γι'αυτό λοιπόν λέω, πριν αρχίσουν "ν'ανοίγουν μύτες", να συμπορευθούμε με τα κάτωθι λόγια του αγαπητού συμφορουμίτη κι όταν ψαχτούμε λίγο παραπάνω ενδεχομένως τα ξαναλέμε ;D... Απλα πιστευω οτι εξ αρχης αυτες οι συζητησεις δεν εχουν νοημα. Δεν μπορεις να πεις οτι κατι ειναι καλυτερο απτο αλλο γιατι πολυ απλα ΟΛΑ στην μουσικη ειναι θεμα ΓΟΥΣΤΟΥ. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δύσκολα μονοπάτια τραβάς αγαπητέ τζίνιους... Το θέμα που καταθέτεις αφορά παιδεία, γνώσεις, προσωπική συγκρότηση, χαρακτήρα... Ό,τι πρέπει για μαλλιοτραβήγματα δηλαδή... :P Δύο πράγματα: στο αρχικό σου ποστ δίνεις απο μόνος σου τις όποιες απαντήσεις/εξηγήσεις για το ζήτημα. Το οτι αδυνατείς να καταλάβεις τέτοιες συμπεριφορές και γίνεσαι έξω φρενών το καταλαβαίνω, έχεις τη συμπάθεια και τη στήριξη μου, αλλά μάλλον είναι καλύτερα να το θεωρήσουμε έναν μονόλογο πάνω στα νεύρα και να το προσπεράσουμε... Γι'αυτό λοιπόν λέω, πριν αρχίσουν "ν'ανοίγουν μύτες", να συμπορευθούμε με τα κάτωθι λόγια του αγαπητού συμφορουμίτη κι όταν ψαχτούμε λίγο παραπάνω ενδεχομένως τα ξαναλέμε ;D... Φίλτατε Ηλία, δεν γίνομαι έξω φρενών, μπορώ να είμαι εκνευριστικά απαθής όταν χρειάζεται. ;D Περισσότερο με θυμηδία αντιμετωπίζω τέτοιες εξάρσεις υστερίας, όπως τις περιέγραψα. Με βρίσκει σύμφωνο η τοποθέτηση του chris4puzzle αλλά η διαφορά είναι πως, όταν ακολουθώντας τις δυναμικές της αγέλης, κάποιοι που έχουν ένα συγκεκριμένο "γούστο", βρίσκονται και με τη δυνατότητα να προσπαθούν να το "επιβάλλουν" στους άλλους, τότε το φαινόμενο διαμορφώνει μια παθολογία. ;) Δεν συμφωνείς? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Το θέμα που καταθέτεις αφορά παιδεία, γνώσεις, προσωπική συγκρότηση, χαρακτήρα... Ό,τι πρέπει για μαλλιοτραβήγματα δηλαδή... :P Μια φιλη μου και φοβερη μουσικος(τσελιστρια)ειπε καποτε την ποιο σωστη κουβεντα που εχω ακουσει...Τα μεγαλυτερα ψωνια στη μουσικη ειναι οι εμπιροτεχνες... Δεν θελω να θιξω κανενα αυτοδιδακτο φιλο εδω(ποσο μαλλον τους εκτιμω παρα πολυ επειδη για να εισαι αυτοδιδαχτος και να εχεις φτασει σε ενα Α επιπεδο παει να πει οτι αγαπας πολυ αυτο που κανεις)αλλα δυστηχως αυτο ισχυει...ενα παιδι που παιζει μονο του για δυο-τρια-τεσσερα χρονια και φτασει σε ενα επιπεδο που πρεπει να πεταξει την πεταλιερα του και να παει σε ενα εξοπλισμο ποιο ποιοτικο ειναι πολυ δυσκολο να πεταξει και την υπερηφανια(ψωνιο)που παει μαζι με τον εξοπλισμο...Εν μερη εχει δικιο(πρεπει να δικαιολογησει τα λεφτα τα οποια ξοδεψε)αλλα ως επι το πλυστον αυτη η περιφανεια τον αναγκαζει στο να κλινει τα ματια σε γνωμες αλλων... Φυσικα η συζητηση μπορει να γενικευτει αλλα συνηθως μετα απο 6-7 χρονια ολοι κατεβαζουμε το κεφαλι και ανοιγουμε τα αυτια...αυτοδιδαχτοι και σπουδασμενοι ;) I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 όταν ακολουθώντας τις δυναμικές της αγέλης, κάποιοι που έχουν ένα συγκεκριμένο "γούστο", βρίσκονται και με τη δυνατότητα να προσπαθούν να το "επιβάλλουν" στους άλλους, τότε το φαινόμενο διαμορφώνει μια παθολογία. ;) Δεν συμφωνείς? Αυτο συμβαινει παντου σε ολα τα ζητηματα της καθημερινοτητας και οφειλεται πιστευω στο οτι δεν ξερουμε να ακουμε παρα μονο να μιλαμε, ασχετα με το αν καταλαβαινουμε τι λεμε ή αν εχουμε οντως γνωση με το καθε θεμα, η αν ξερουμε να εκφραζομαστε, η να εκφραζουμε αυτο που οντως θελουμε να πουμε κλπ κλπ. Απλα αγνοουμε οτι ακομα και η σιωπη και η παρακολουθηση μιας κουβεντας ΕΙΝΑΙ συμμετοχη σε αυτη. www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Διάβαζα τώρα σε ξένα fora, με την αφορμή της ανακοίνωσης των νέων POD, τον τρόπο που οι χρήστες του Axe-Fx προσπαθούν να "υπερασπίσουν" το προϊόν που έχουν επιλέξει... σαν να είναι μέλος της οικογένειάς τους... ::) Με έναν τρόπο που δείχνει λυπηρή ανασφάλεια, σνομπισμό και υστερική υπερβολή. ΕΥΤΥΧΩΣ σ'αυτό το forum τα παιδιά που έχουν Axe-Fx είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ανθρώπων αλλά είναι και 2-3... Τα σχόλια σας παρακαλώ.. ;) Χαμός έγινε με την καινουργια σούπερ ντούπερ πεταλιέρα Digitech ;D ;D Το Axe-Fx είναι ακριβό και είναι λίγοι οι υποφήφιοι πιλότοι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Μια φιλη μου και φοβερη μουσικος(τσελιστρια)ειπε καποτε την ποιο σωστη κουβεντα που εχω ακουσει...Τα μεγαλυτερα ψωνια στη μουσικη ειναι οι εμπιροτεχνες... Δεν θελω να θιξω κανενα αυτοδιδακτο φιλο εδω(ποσο μαλλον τους εκτιμω παρα πολυ επειδη για να εισαι αυτοδιδαχτος και να εχεις φτασει σε ενα Α επιπεδο παει να πει οτι αγαπας πολυ αυτο που κανεις)αλλα δυστηχως αυτο ισχυει...ενα παιδι που παιζει μονο του για δυο-τρια-τεσσερα χρονια και φτασει σε ενα επιπεδο που πρεπει να πεταξει την πεταλιερα του και να παει σε ενα εξοπλισμο ποιο ποιοτικο ειναι πολυ δυσκολο να πεταξει και την υπερηφανια(ψωνιο)που παει μαζι με τον εξοπλισμο...Εν μερη εχει δικιο(πρεπει να δικαιολογησει τα λεφτα τα οποια ξοδεψε)αλλα ως επι το πλυστον αυτη η περιφανεια τον αναγκαζει στο να κλινει τα ματια σε γνωμες αλλων... Φυσικα η συζητηση μπορει να γενικευτει αλλα συνηθως μετα απο 6-7 χρονια ολοι κατεβαζουμε το κεφαλι και ανοιγουμε τα αυτια...αυτοδιδαχτοι και σπουδασμενοι ;) Το ίδιο λένε και οι αυτοδίδακτοι για τους "σπουδαγμένους" (οι οποίοι επίσης πράττουν τα ίδια για τα οποία κατηγορούν την άλλη πλευρά). Δεν το βρίσκω σπουδαία κουβέντα αλλά μια τραγικά γενικευμένη προκατάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Το ίδιο λένε και οι αυτοδίδακτοι για τους "σπουδαγμένους" Κοιτα εμενα ποσως με ενδιαφερει το Backround του αλλου..Δεν παει να τελειωσε Berklee...Ενα και το αυτο μου κανει εμενα αν η συμπεριφορα του ειναι τετοια...Το θεμα ειναι να εχουμε τα αυτια ανοικτα το κεφαλι κατω και τα χερια ετοιμα για μελετη...Μονο ετσι θα εξελιχθουμε σαν μουσικοι..Το ιδιο εφαρμοζει και στο θεμα του εξοπλισμου...Εγω να πω την αμαρτια μου ειμαι φανατικος του "αναλογικου" ηχου...Αλλα δεν θα με χαλαγε να εχω ενα Pod και ενα Line 6 μπασακι...working man hero ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Το ίδιο λένε και οι αυτοδίδακτοι για τους "σπουδαγμένους" (οι οποίοι επίσης πράττουν τα ίδια για τα οποία κατηγορούν την άλλη πλευρά). Δεν το βρίσκω σπουδαία κουβέντα αλλά μια τραγικά γενικευμένη προκατάληψη. +1000 Αυτό το δήθεν σπουδαγμένοι vs αυτοδίδακτοι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Και οι δύο πλευρές υπολείπονται σε επιχειρήματα ουσίας γιατί πολύ απλά είναι μη-θέμα. On-topic, το κόλλημα πολλές φορές οφείλεται και στην ψυχολογική προκατάληψη γύρω από ένα brand για το οποίο έχει δημιουργηθεί hype. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας αλλά όχι αρκετή για να δικαιολογείται το όποιο κόλλημα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Χαμός έγινε με την καινουργια σούπερ ντούπερ πεταλιέρα Digitech ;D ;D Το Axe-Fx είναι ακριβό και είναι λίγοι οι υποφήφιοι πιλότοι :) Έτσι είναι. Άλλοι θα ήθελαν να έχουν τα λεφτά για ακριβότερο εξοπλισμό και άλλοι θα ήθελαν να ξέρουν να παίζουν με αυτά για τα οποία έχουν δώσει μια περιουσία. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Επαναλαμβάνω αν δεν έγινε κατανοητή η θέση μου (για την οποία περίπτωση ζητώ συγγνώμη): Όταν ΕΝΑΣ μόνος του επιδεικνύει την συμπεριφορά που συζητάμε σε οποιοδήποτε δημόσιο βήμα, τότε στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί γραφικός. Εγώ αναφέρομαι στην οπαδοποίηση που παρατηρείται γύρω από εταιρείες (oi συνήθεις ύποπτοι Fender, Gibson αλλά και άλλες), προϊόντα, ή "σχολές" (π.χ. ακριβό vs φτηνό gear, συμπτώματα του οποίου παρατηρήθηκαν και σ'αυτό το thread). Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων, πράγμα όχι δύσκολο να γίνει, γενικότερα. ;) Σ'αυτό το φαινόμενο λοιπόν αναφέρομαι και το συγκρίνω με ποδοσφαιρικά ανάλογα. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση