Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Αυτή η μελωδιούλα είναι ένα αρπισματάκι που έπιασα τυχαία στις διακοπές... το ξαναθυμήθηκα λοιπόν σήμερα και το ηχογράφησα (όπως-όπως: από την ακουστική μου με μικρόφωνο της πλάκας). Το έδωσα σε μερικούς γνωστούς να το ακούσουν και όλοι μου είπαν πως κάτι τους θυμίζει. Αυτή την περίοδο ακούω αρκετά Doors. έψαξα ένα-ένα τα κομμάτια τους για να δω αν έχουν καμιά παρόμοια μελωδία και μου κόλλησε υποσυνείδητα. Δεν βρήκα κάτι. Λοιπόν το παραθέτω σε εσάς να μου πείτε αν σας θυμίζει κάτι... μελωδιούλα.wma Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το stairway to Heaven την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Κι εμένα ,με τη μία αυτό μου θύμισε!!! :D :D :D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Ναι, λογικό... Ίδιες νότες στην αρχή αλλά (ευτυχώς) τελείως άλλο προγκρέσιον... σήμερα μου είπαν πως τους θύμιζε το dream on Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2010 Δεν έχω ιδέα αν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο πάντως τώρα έβαλα να ακούσω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2010 Δεν έχω ιδέα αν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο πάντως τώρα έβαλα να ακούσω αυτό [Rush - The Necromancer 1/2 πολυ καλό κομμάτι την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση