Προς το περιεχόμενο

καθαρισμα κιθαρας...( αλλο ενα θεμα )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μην φωναζετε οι διαχειριστες... διαβασα ενα θεμα που εχει ανοιχθει σχετικο και λεει κατι για ροχαλες... εεε δεν μου παει να αρχισω να τις φτηνω...

θα ηθελα να καθαρισω το σωμα και το πισω μερος της ταστιερας απο την μακα που εχουν μαζεψει καθως τις εχω σε ενα σταντ μονιμα και δεν μπαινουν ποτε σε θηκη... με ενα βρεγμενο πανακι με νερο και καλα στραγγισμενο την εκανα την δουλεια μου ? και αν ναι

τοτε ισχυει ας πουμε στην φεντερ , σεχτερ , bicrich που εχουν την λακα αυτη απο πανω... στην ιμπανεζ ομως που δεν εχει ?

εχει βεβαια ενα χρωμα προστατευτικο , ειναι της σειρας rg . μηπως το νερο της κανει ζημια ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Naphtha (ζιπελαιο δηλ.) & θα εισαι μια χαρα.

να ρωτησω κατι ? αυτο δεν μυριζει λιγο ? σαν βενζινη κτλ... σορυ για την βλακεια αλλα δεν καπνιζω και δεν εχω ιδεα... επισης αυτο απο που μπορω να το προμηθευτω ? και κατι ακομα... αυτο αφηνει καποια αισθηση λαδιου ? δηλ μετα θελει ξεσκονοπανο ?

ευχαριστω...

να ρωτησω κατι ? αυτο δεν μυριζει λιγο ? σαν βενζινη κτλ... σορυ για την βλακεια αλλα δεν καπνιζω και δεν εχω ιδεα... επισης αυτο απο που μπορω να το προμηθευτω ? και κατι ακομα... αυτο αφηνει καποια αισθηση λαδιου ? δηλ μετα θελει ξεσκονοπανο ?

Ναι, μυρίζει για 3" περίπου που παίρνει να εξατμιστεί.  ;)

Δεν είπαμε να τις κάνεις μπάνιο... λίγο σε ένα καθαρό πανάκι βάζεις και τρίβεις μέχρι να φύγει η μπίχλα.

Το βρίσκεις σε περίπτερα και είδη καπνιστού...

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου