mrpc Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάντως με τόσες νταλίκες, θα γελάω αν γίνει εκείνες τις μέρες καμία κινητοποίηση και κλείσουν οι Εθνικές, ή π.χ. κάνουν απεργία οι οδηγοί :D :D :D www.pramnos.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Tην προηγούμενη φορά που είχαν έρθει οι stones, ήξερα ότι δεν θα πάω από την στιγμη που άρχισε τις δηλώσεις συμμετοχής το γνωστό σκυλολόι των "αδικημένων ροκάδων" που η ανάγκη τους έριξε στο σκυλάδικο. ("είχα κι εγώ μια gibson μεγάλε όταν ήμουν μικρός" - "γουστάρω ρόκ δικέ μου, αλλά τι να κάνω, με αυτά δεν πας μπροστά στην ελλάδα") Nα παει λοπον ο ρέμος, ο σφακιανάκης, ο δάντης, ο ρόκκος και άλλοι αδικημένοι. Kάτι πρέπει να μας λέει το ότι θα πάνε αυτοί...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια εδω τα εισιτηρια για την ξεφτιλα την Eurovision κανουν απο 75-250 euros οι Stones μας χαλασανε!! 8O www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια εδω τα εισιτηρια για την ξεφτιλα την Eurovision κανουν απο 75-250 euros οι Stones μας χαλασανε!! 8O ναι αλλα...θα ερθουν και τουριστριες :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Πειτε με βλασφημο..πειτε με μουσικα απαιδευτο..αλλα φετος προτιμω να δω τα μπουτακια της Παπαριζου,παρα τους Stones...ενταξει τους ειδαμε μια φορα παλαιοτερα και ηταν αρκετο.. Δεν θα πληρωνω εγω την κοκα του Keith....ante..ολοι στα γηρατεια τους μας θυμηθηκαν εδω στην Ελλαδιτσα... GO ELENA...GO!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 http://entertainment.flash.gr//music/concerts/2005/12/5/19894id/ Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις