PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 και εμενα μου φαινεται δυναμη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Το βρήκες Ελλάδα σε μαγαζι? στο net? για postare site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 στο skroutz.gr το αναζήτησα. Και μου έβγαλε μπόλικα.Το πιο φθηνό στα 2099 ευρώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Μου κανει εντυπωση οτι το επισημο site δεν τον εχει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Μου κανει εντυπωση οτι το επισημο site δεν τον εχει ??? Δεν τον είδα κι εγώ. Καλά μην κάνεις κι έτσι.. Θα το πάρω το μηχάνημα.Είναι δύναμη. Μου φτιαξες την μέρα και θα μου αλαφρύνεις και την τσέπη.(Καημό το είχα!) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Δεν κατάλαβα την απαντηση σου αλλα τεσπα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Έχει αλληγορική σημασία...κράτησε το ''θα το πάρω κι εγώ''. ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 σκεφτηκα να παρω και το Logic αλλα :'( πολυ πιο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση