PickingMan Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω έναν Αll-in-one MAC μιας και δεν την παλεύω άλλο με τα windows, θα ήθελα τα φώτα σας, είμαι ανάμεσα σε δυο, που προφανώς διαφέρουν ως προς τον επεξεργαστή. Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για τα δυο μοντέλα και της επιδόσεις τους μιας και θα είναι η πρώτη επαφή με Mac. 1.Apple Desktop iMac MB952GR/A 2.Apple iMac MB953GR/A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Και οι δύο καλοί είναι. Η διαφορά του επεξεργαστή θα φανεί μόνο σε συνθήκες φόρτου με πολλά προγράμματα να τρέχουν παράλληλα ή σε προγράμματα που μπορούν να εκμεταλλευτούν πολλαπλούς πυρήνες - προς το παρόν δεν είναι πολλά αλλά θα αυξηθούν πολύ στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση θα μπορέσεις να κάνεις μια χαρά δουλειά και με το φτηνό μοντέλο, θα πρότεινα όμως το τετραπύρηνο με δεδομένη τη μικρή διαφορά τιμής (όχι, δεν είναι σοβαρή διαφορά τα 170 ευρώ όταν μιλάμε για τιμές κοντά στο διχίλιαρο). Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ φίλε, αυτό σκέφτηκα και εγώ για την (μικρή) διαφορά, για αυτό και η ερώτηση μου ανάμεσα στα δυο μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς εξωτερικά (hardware) plug ins τότε μπορείς να πάρεις και πιο φτηνό. Αν είσαι πιο πολύ του VST-software τότε όντως δώσε κάτι παραπάνω σε RAM και σε CPU γιατί θα είναι κρίμα να χτυπάει κόκκινο και να μην μπορείς να ανοίξεις κι άλλα plug-ins. Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2010 Απο οτι είδα ο 2 iMac εχει επεκταση μνημης μεχρι [16GB] STA 2.66 GHz 27 ιντσών 4πυρινος O 1 ειναι στα 3.06 GHz 2πυρινος 21,5 ιντσών διαφέρει σε πολλά πιστεύω. Μετά παμε για πολλά money ::) Η διαφορά [2.66]4πυρινο [3.06]2πυρινο δεν μου λει και πολλα για να επιλεξω το δευτερο. Μνήμη κάρτας Γραφικών διαφορά 256 MB με 512 ΜΒ αν κανω λαθος θα ηθελα μια αλλη γνωμη. ; Psixanwmale ;D οχι δεν θα τον φορτώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Απο οτι είδα ο 2 iMac εχει επεκταση μνημης μεχρι [16GB] STA 2.66 GHz 27 ιντσών 4πυρινος O 1 ειναι στα 3.06 GHz 2πυρινος 21,5 ιντσών διαφέρει σε πολλά πιστεύω. Μετά παμε για πολλά money ::) Η διαφορά [2.66]4πυρινο [3.06]2πυρινο δεν μου λει και πολλα για να επιλεξω το δευτερο. Μνήμη κάρτας Γραφικών διαφορά 256 MB με 512 ΜΒ αν κανω λαθος θα ηθελα μια αλλη γνωμη. ; Psixanwmale ;D οχι δεν θα τον φορτώσω. επειδή δεν κατάλαβα με τον τρόπο που το είπες ποιον προτιμάς: 4x2.66 > 2x3.06 :) φόρτωσε το μωρέ αν έχει δυνατότητες γιατί όχι ;D Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 λοιπον μετα απο ερευνα κατεληξα στο να παρω τον παρακατω Mac αφου τον βρηκα σε δελεαστικη τιμη καινουργιο ;) σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Ελπιζω να ειναι μια καλη επιλογη, που αυτο πιστευω... αντιο windows ;D Apple Desktop iMac MB953GR/A με Core i7 •Επεξεργαστής:Intel Core i7 2.8GHz, 8MB L3 Cache, Δυναμική απόδοση Turbo Boost μέχρι και 3.46GHz, Τεχνολογία Hyper-Threading για μέχρι και οκτώ εικονικούς πυρήνες •Οθόνη: 27” LED-Backlit Widescreen Glossy Display Μεγ. Ανάλυσης 2560x1440 •Σκληρός δίσκος: 1TB Serial ATA (7200rpm) •Μνήμη: 4GB (2x2GB SO-DIMM) DDR3-SDRAM στα 1066MHz μέχρι 16GB επέκταση •Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Που την βρήκες την προσφορά? τιμη? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Δεν είναι απο Ελλάδα, την βρηκε ο αδερφος μου Ιταλια θα μου τον φερει. Κοντα στα 180 ευρο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2010 Μου αρέσει η σύνθεσή του.(2099 ευρώ) η κατώτερη τιμή με ένα γρήγορο ψάξιμο. Ωραίο μηχάνημα. Για πολλή δουλειά και με αντοχή στο χρόνο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση