Marillion Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Αγαπητοι νοιζακιδες :D Εχω στα χερια μου το HD300. Mολις βγαλω ακρη και φτιαξω κανενα ηχο της προκοπης θα φροντισω να κανω ενα ντεμακι. Ακουω προτασεις αν θελετε να ακουσετε καποιους συγκεκριμενους ηχους. Το ντεμο που θα κανω θα ειναι direct USB και ισως να μπορεσω να το πεταξω σε εναν Powerblock της Crate με μια 2x12 Μarshall. Πρωτες εντυπωσεις???....Αριστες :D Γεια σου συντροφε!!!!! ;D Δοκιμασε Με κ Χωρις power amp (full) στις ρυθμισεις του amp! Σεκαποιους ενισχυτες θα εκπλαγεις ευχαριστα ποσο πιο ζωντανοι ακουγονται μονο με το preamp!!! Καλοριζικη αρχηγε μου! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
illusiondrmr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση στους κατοχους της HD500. Μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε bank (FS1, FS2 ktl) για έναν εφφε και να τους ενεργοποιεις manually οταν το θες? πχ. στο FS1 να εχεις distortion στο FS2 να εχεις delay, στο FS3 να εχεις chorus (κτλ κτλ) σαν 8 πεταλακια διαφορετικα στα ποδια σου? Η΄απλα μπορει μόνο η καθε bank εχει το δικο της setup(disto,delay,ktl) και οταν πατας μια αλλη bank να εχεις αλλο setup (flanger, compressor κτλ) ? Και μια τελευταια ερωτηση : Επειδη εχω εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (fender deluxe reverb) αν απενεργοποιησω στην HD500 προσομοιώσεις (preamp, amp, cabs ktl) να εχω τον ηχο του fender χωρις αλλοιωσεις (τουλ. οχι υπερβολικες...). Οπως καταλαβατε σκοπος μου ειναι να την χρησιμοποιησω σαν να εχω 8 πεταλακια διαφορετικα και το καθενα να εχει τους ηχους που θα τους ορισω εγω. (σαν την M13 αλλα αντι για 4, τα 8 της HD500). Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση στους κατοχους της HD500. Μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε bank (FS1, FS2 ktl) για έναν εφφε και να τους ενεργοποιεις manually οταν το θες? πχ. στο FS1 να εχεις distortion στο FS2 να εχεις delay, στο FS3 να εχεις chorus (κτλ κτλ) σαν 8 πεταλακια διαφορετικα στα ποδια σου? Η΄απλα μπορει μόνο η καθε bank εχει το δικο της setup(disto,delay,ktl) και οταν πατας μια αλλη bank να εχεις αλλο setup (flanger, compressor κτλ) ? Και μια τελευταια ερωτηση : Επειδη εχω εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (fender deluxe reverb) αν απενεργοποιησω στην HD500 προσομοιώσεις (preamp, amp, cabs ktl) να εχω τον ηχο του fender χωρις αλλοιωσεις (τουλ. οχι υπερβολικες...). Οπως καταλαβατε σκοπος μου ειναι να την χρησιμοποιησω σαν να εχω 8 πεταλακια διαφορετικα και το καθενα να εχει τους ηχους που θα τους ορισω εγω. (σαν την M13 αλλα αντι για 4, τα 8 της HD500). Ευχαριστω. K βεβαια γινεται φιλε μου. Στην 300 που εχω εγω οριζω τα FS να ανοιγοκλεινουν τα εφε σαν να ειχα πεταλιερα. Αυτο ειναι βασικο αλλωστε!! Τωρα για την αλοιωση του ηχου με απενεργοποιημενα ολα ναι θα υπαρχει καποια μικρη απο τους A/D κ D/A converters αλλα ανεπαισθητη ( μιας κ οι πεταλιερες δεν ειναι true bypass). Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 πχ. στο FS1 να εχεις distortion στο FS2 να εχεις delay, στο FS3 να εχεις chorus (κτλ κτλ) σαν 8 πεταλακια διαφορετικα στα ποδια σου? Η΄απλα μπορει μόνο η καθε bank εχει το δικο της setup(disto,delay,ktl) και οταν πατας μια αλλη bank να εχεις αλλο setup (flanger, compressor κτλ) ? Γίνεται ή το ένα ή το άλλο με προεπιλογή στο setup menu Δες εδώ http://l6c.scdn.line6.net/data/l/0a06434dc7704ca4b3b26b924/application/pdf/POD%20HD500%20Advanced%20Guide%20(Rev%20B)%20-%20English.pdf Και μια τελευταια ερωτηση : Επειδη εχω εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (fender deluxe reverb) αν απενεργοποιησω στην HD500 προσομοιώσεις (preamp, amp, cabs ktl) να εχω τον ηχο του fender χωρις αλλοιωσεις (τουλ. οχι υπερβολικες...). Οπως καταλαβατε σκοπος μου ειναι να την χρησιμοποιησω σαν να εχω 8 πεταλακια διαφορετικα και το καθενα να εχει τους ηχους που θα τους ορισω εγω. (σαν την M13 αλλα αντι για 4, τα 8 της HD500). Δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ,πεταλιέρα στο input του ενισχυτή,οπότε δεν μπορώ να σου πώ πόσο αλλοιώνεται ο ήχος. Στην περίπτωση σου η σύνδεση στο input είναι μονόδρομος, πιστεύω όμως ότι αν κάνεις πολυ προσεχτικές ρυθμίσεις στα level (in,out, fx,bypass) της πεταλιέρας,θα έχεις τις λιγότερες δυνατόν απώλειες. Προσωπικά, αν μ'ενδιέφερε να έχω κάποιες φορές μόνο τον ήχο του ενισχυτή μου χωρίς εφφέ απ'το pod, θα έβαζα το pod σε εξωτερικό looper,το οποίο θα το έβαζε ή θα το εβγαζε απ'την αλυσίδα,χωρίς να έχω απώλειες, κάτι πχ σαν αυτό: http://www.lehle.com/products/D_Loop/printversion.php?country=us&lang=en&type=1@3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
illusiondrmr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Οκ. Σας ευχαριστω και τους 2 =) Το θεμα ειναι τωρα αν τελικα αποφασισω να παρω την HD (για τα εφφέ και ενα πεταλακι καλό για βρωμιά γιατι δεν πιστευω οτι καμια πεταλιερα μπορει να βγαλει καλες βρωμιες) η' να περιμενω να μαζεψω ακόμα κανα 400-500 παραπανω να φτιαξω τον ήχο μου με αναλογικα πεταλακια.. Μαλλον το 2ο μιας και ηδη εχω μια prs custom 24 (2600 ευρά) και εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (1100 ευρά) και δεν θα θελα να το ρισκαρω με μια digital all-in-one λυση, η οποια θα χαλασει τον ολο συνδυασμο.. Γνώμες ? =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα! Εκανα μια συντομη ηχογραφηση με το HD300 (value for money λεμε!!). Χρησιμοποιησα το μοντελο του JTM-45 και στο τελος πεταξα και ενα εφεδακι! Ακουω γνωμες! Την εχω δυο μερες τωρα και μπορω να πω πως ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις καλους ηχους. Ειμαι ακομα στην διαδικασια tweaking :D H ηχογραφηση εγινε μεσω USB...Α! ξεχασα να πω πως χρησιμοποιησα την Ibanez JS1000 μου (Dimarzio Fred-Bridge,Dimarzio PAF PRO-Neck) JTM-45.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Αγαπητοι νοιζακιδες :D Εχω στα χερια μου το HD300. Mολις βγαλω ακρη και φτιαξω κανενα ηχο της προκοπης θα φροντισω να κανω ενα ντεμακι. Ακουω προτασεις αν θελετε να ακουσετε καποιους συγκεκριμενους ηχους. Το ντεμο που θα κανω θα ειναι direct USB και ισως να μπορεσω να το πεταξω σε εναν Powerblock της Crate με μια 2x12 Μarshall. Πρωτες εντυπωσεις???....Αριστες :D Καλόπαιχτη,φίλτατε! :) edit:Ωραίο εφεδάκι,by the way! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα! Εκανα μια συντομη ηχογραφηση με το HD300 (value for money λεμε!!). Χρησιμοποιησα το μοντελο του JTM-45 και στο τελος πεταξα και ενα εφεδακι! Ακουω γνωμες! Την εχω δυο μερες τωρα και μπορω να πω πως ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις καλους ηχους. Ειμαι ακομα στην διαδικασια tweaking :D H ηχογραφηση εγινε μεσω USB...Α! ξεχασα να πω πως χρησιμοποιησα την Ibanez JS1000 μου (Dimarzio Fred-Bridge,Dimarzio PAF PRO-Neck) Ωραιος marshallist!!! Βεβαια ακουγοντας το απο το laptop ''εξυνε'' λιγακι , ειχες το full στο amp η μονο το preamp? Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος marshallist!!! Βεβαια ακουγοντας το απο το laptop ''εξυνε'' λιγακι , ειχες το full στο amp η μονο το preamp? To ειχα στο full. Δοκιμασα και μονο preamp αλλα ενω ζωντανευει κατι μου ακουγετε πως λειπει...βεβαια το δοκιμασα και σε εναν Crate Poweblock με μια 2χ12 Marshall χρησιμοποιωντας μονο το Preamp-StackAMP και σκοτωνει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι τωρα αν τελικα αποφασισω να παρω την HD (για τα εφφέ και ενα πεταλακι καλό για βρωμιά γιατι δεν πιστευω οτι καμια πεταλιερα μπορει να βγαλει καλες βρωμιες) η' να περιμενω να μαζεψω ακόμα κανα 400-500 παραπανω να φτιαξω τον ήχο μου με αναλογικα πεταλακια.. Μαλλον το 2ο μιας και ηδη εχω μια prs custom 24 (2600 ευρά) και εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (1100 ευρά) και δεν θα θελα να το ρισκαρω με μια digital all-in-one λυση, η οποια θα χαλασει τον ολο συνδυασμο.. Να μην την πάρεις. Μάζεψε 4, 5, 6 κατοστάρικα και πάρε πεταλάκια. Δυστυχώς απ'αυτά που γράφεις, ούτε καταλαβαίνεις τι κάνει σήμερα το modelling, digital, whatevah gear, ούτε θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση