grorig Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 αλλα πολλα τα γκαφρα... Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες γιατί κυκλοφορεί αυτό: http://smart.noiz.gr/details.php?id=14121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 ρε συ.......εσυ εκανες πλακα,αλλα το κολπο πιανει......απο που να ζητησω λεφτα......?στο τελος του χρονου λεω στη line6 πουλησα τοσα μηχανηματα θελω τοσα? ;D * j0h3ll πριν από 6 ώρες You just sold me one of these.GREAT tone. j0h3ll πριν από 6 ώρες * meambobbo πριν από 2 ημέρες VERY nice meambobbo πριν από 2 ημέρες ειδες που στα ελεγα? Αντε καλες δουλειες τωρα!!!! ;D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Η προσωπική μου άποψη είναι,ότι μόνο με preamp sim και no cab,στη λούπα λαμπάτου ενισχυτή, το POD ακούγεται πιο αληθινό και φυσικό, Ειδικα οι high gain ενισχυτες μονο με το preamp option ακουγονται σωστα κατα την γνωμη μου. Οι καμπινες προσθετουν μια αλλη χροια που καποιες φορες ειναι αρκετα ενδιαφερουσα. Μιλαμε παντα για την λουπα λαμπατου. Το power amp option φανταζομαι θα χρειαζεται μια πολυ γραμμικη διαδρομη ενισχυσης για να ακουστει αξιοπρεπως. Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ppanousos Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω δεν παιζω με line6 αλλα ειλικρινα αυτο το ανελεητο κυνηγι της τεχνολογιας δεν τελειωνει πουθενα και ευτυχως εγω βγηκα απο αυτο εστω και αργα.Σε λιγο καιρο θα βγει το x εφφε το οποιο θα ειναι καλυτερο κλπ κλπ.Ξυπνηστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω δεν παιζω με line6 αλλα ειλικρινα αυτο το ανελεητο κυνηγι της τεχνολογιας δεν τελειωνει πουθενα και ευτυχως εγω βγηκα απο αυτο εστω και αργα.Σε λιγο καιρο θα βγει το x εφφε το οποιο θα ειναι καλυτερο κλπ κλπ.Ξυπνηστε.... Να ξυπνησουμε απο τι φιλε μου? Ειναι βεβαια σεβαστο το να μην σε πολυενδιαφερει αποτι καταλαβα η εξελιξη πανω στα ''κιθαροπαιχνιδια'' :) αλλα αυτο δεν σημαινει πως μασ ...κοιμιζουν κιολας!!! :o Ειναι κ αυτο ενα μερος απο την συνολικη ενασχοληση μας με την μουσικη! toys for boys!!! ;D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω δεν παιζω με line6 αλλα ειλικρινα αυτο το ανελεητο κυνηγι της τεχνολογιας δεν τελειωνει πουθενα και ευτυχως εγω βγηκα απο αυτο εστω και αργα.Σε λιγο καιρο θα βγει το x εφφε το οποιο θα ειναι καλυτερο κλπ κλπ.Ξυπνηστε.... Afto ine? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Afto ine? Τωρα επιβεβαιωνεται πως οι αποψεις σου ειναι αιρετικες!! ( να παιζεις κιθαρα κ να ακουγεται πιανο η σαχλοφωνο!!!) Ρε που φτασαμε! Με αναγκασες να παρω κ εγω το axon k να γινω Ζαν Μισελ Ζαρ!!!! ;D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Τωρα επιβεβαιωνεται πως οι αποψεις σου ειναι αιρετικες!! ( να παιζεις κιθαρα κ να ακουγεται πιανο η σαχλοφωνο!!!) Ρε που φτασαμε! Με αναγκασες να παρω κ εγω το axon k να γινω Ζαν Μισελ Ζαρ!!!! ;D Τώρα πέρα από πλάκα, πραγματικά θεωρώ κωμικές απόψεις περί "σκλαβιάς στην τεχνολογία", για ένα όργανο που βασίζεται τόσο πολύ στην τελευταία. Τα κόκκαλα του Lester θα πρέπει να τρίζουν όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι, πλέον, η ψηφιακή τεχνολογία για κιθάρες έχει ωριμάσει τόσο πολύ που πολύς κόσμος κρατάει τα ανάλογα εργαλεία για πολλά χρόνια. Δεν βλέπει δηλαδή άμεσα την ανάγκη για αλλαγή σε κάτι "καλύτερο" (πέραν του πειραματισμού ή της κάλυψης δευτερευόντων αναγκών, βλ. το δικό σου παράδειγμα). Το Axe είναι 3 ετών πλέον, το GSP το ίδιο και να μην πούμε για την Tonelab που πάρα πολλοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Λίγο τα firmware updates, λίγο η υποστήριξη μέσω internet, κλπ, και πολύ το γεγονός ότι πλέον τα μηχανάκια σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά (και όχι πλέον "good enough"). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Τώρα πέρα από πλάκα, πραγματικά θεωρώ κωμικές απόψεις περί "σκλαβιάς στην τεχνολογία", για ένα όργανο που βασίζεται τόσο πολύ στην τελευταία. Τα κόκκαλα του Lester θα πρέπει να τρίζουν όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι, πλέον, η ψηφιακή τεχνολογία για κιθάρες έχει ωριμάσει τόσο πολύ που πολύς κόσμος κρατάει τα ανάλογα εργαλεία για πολλά χρόνια. Δεν βλέπει δηλαδή άμεσα την ανάγκη για αλλαγή σε κάτι "καλύτερο" (πέραν του πειραματισμού ή της κάλυψης δευτερευόντων αναγκών, βλ. το δικό σου παράδειγμα). Το Axe είναι 3 ετών πλέον, το GSP το ίδιο και να μην πούμε για την Tonelab που πάρα πολλοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Λίγο τα firmware updates, λίγο η υποστήριξη μέσω internet, κλπ, και πολύ το γεγονός ότι πλέον τα μηχανάκια σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά (και όχι πλέον "good enough"). Aμα σου πω πως εχω ακομα το FX500 της YAMAHA περιπου 20 συναπτα ετη κ ειναι αξιοπρεπεστατο!!!!!!! ;) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iraklis gk Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα ! μια και ειμαι νεος στον κοσμο της Line 6 Pod HD 500 αλλα και γενικα στην φαση με πεταλιερα και ηχογραφηση με εχει κινησει αρκετα το ενδιαφερον αυτο που ακουω συνεχεια για τα ΙR ( impulse response) ψαχνοντας απο εδω και απο εκει εμαθα τι ειναι τι και αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι καποιες πεταλιερες ειτε rack τποστηριζουν custom IR ενω καποιες οχι. Αυτο που εχω να ρωτισω ποια η διαφορα απο το η πεταλιερα να το υποστηριζει απο το να το βαλεις στο effect chain του DAW σου και στην περιπτωση της POD HD 500 τι γινετε . Επισης θα ηθελα να μου δειχνατε 2-3 site η ποστ εδω στο φορουμ μιας και η αναζητηση δεν μου εβγαλε τπτ Ευχαριστω Ηρακλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση