Marillion Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 εννοώ οτι (φαντάζομαι) θα ειναι πολυ πιο ευκολο να αρπάξεις το ποντ και να πας στην προβα, απο ό,τι το ρακ + κοντρολλερ, καλωδια κλπ Ακριβως γι αυτο ''τσιμπησα'' το μικρακι , καθαρα για λογους πρακτικοτητας!!! ;) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Eμενα μου αρεσε το axe περισσοτερο αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια......περιμενουμε περισσοτερα.............. ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Το δοκίμασα στη λούπα, ενός VHT (Fryette) Super 30,κι ενός KOCH Studiotone, με απενεργοποιημένα τα cabinet simulator του POD, καθώς επίσης και κάποια preset, με ενεργοποιημένα τα cabinet simulator στην Atomic FRFR. Επίσης δοκίμασα μόνο το preamp σε κάποιες προσομειώσεις, χωρίς amp & cabinet simulator, στους πιο πάνω combo. Με δεδομένο ότι θεωρώ το σπουδαιότερο κομμάτι στον ήχο, το "basic sound" και σε δεύτερο πλάνο τα εφφέ: Α/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator), ο ήχος ήταν σκληρός,χωρίς "ζουμί", και με συχνότητες που μ'ενοχλούσαν.(μιλάω για τα preset του POD χωρίς tweaking απο μένα). Β/ Στην Atomic FRFR (με cabinet simulator) τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα,με την έννοια ότι μπορούσα να το αντέξω ;D. Γ/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator),με το preamp μόνο των προσομειώσεων,μου δίνει κάποιες ελπίδες για το μέλλον. Τα εφφέ του είναι πολύ καλά. Σίγουρα όλα αυτά αφορούν τα προσωπικά μου γούστα,που σημαίνει αυτό, ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική άποψη,από τη δική μου. Η επιλογή των ενισχυτών δεν είναι τυχαία, “ξεγυμνώνουν” και δε ‘συγχωρούν’’ όποιο μηχάνημα συνδέω. Με τα ίδια κριτήρια έχω κρίνει και το Αxe Fx, το 11R, Boss GT 10, και άλλες πεταλιέρες,ή πολυεφφέ που είχα στο παρελθόν. Δεν ξεχνώ ότι και το Axe Fx στα πρώτα του firmware,ήταν μεν σχετικά καλό,αλλά όχι όπως είναι σήμερα,και επίσης το 11R χρειάστηκε πολύ tweaking για να βγάλει ήχο. το θεμα ειναι επισης...οταν εβαλες την gt-10 και το 11R σαν πρωτη εντυπωση χωρις tweaking εαν σου εδωσαν καλυτερη ή χειροτερη εντυπωση απο το hd.! ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 το θεμα ειναι επισης...οταν εβαλες την gt-10 και το 11R σαν πρωτη εντυπωση χωρις tweaking εαν σου εδωσαν καλυτερη ή χειροτερη εντυπωση απο το hd.! ;) Η GT10, είχε εξ'αρχής κάποιους ήχους άνω του μετρίου, που μπορούσα να βασιστώ και να την "κουρδίσω" σύμφωνα με τις ανάγκες μου.Το αποτέλεσμα ερχόταν σχετικά γρήγορα,και οι ήχοι ήταν "αξιοπρεπείς" για πρόβα,ή και μικρά live.Ήταν σε γενικές γραμμές μια καλή πεταλιέρα για την κατηγορία στην οποία ανήκει,και κάνει τη δουλειά της. Το 11R αρχικά, δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα με τα preset του,είχε όμως κάποια, σαν σημείο που μπορούσες να ξεκινήσεις.Άκουγα και αισθανόμουν απ΄την αρχή ότι ο ήχος είχε "κάτι", ότι έχει δυνατότητες, και παρόλο που τα περισσότερα preset του δεν μ'έπειθαν,με προδιέθετε να το ψάξω. Το αποτέλεσμα είναι ήχοι που για μένα εντασσονται σε μια κατηγορία,αρκετά άνω του μετρίου. Το HD αν το δώ σαν όλα τα POD, ok έχει κάνει ένα βήμα εμπρός,αλλά τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή,για μένα απέχει πολύ απ'το να είναι "tone machine". Βλέπουμε με τον καιρό και τη χρήση. Μιλάω πάντα για το τι βγαίνει απ'τον ενισχυτή, και τι εισπράττω ακούγοντάς το μέσα απο αυτόν,και όχι για recording με cab sim,που όλα λιγο-πολύ ακούγονται καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι. ;) Και τα δύο ακούγονται σαν τον 800άρη, με διαφορετικά μικρόφωνα και καμπίνες. Είπαμε: ποτέ δεν συγκρίνουμε αυτό που ακούμε από την καμπίνα σε κάποιο χώρο (προβάδικο, κρεβατοκάμαρα, live) αλλά αυτό που "ακούει" το μικρόφωνο. ;) Σωστό και έχει απόλυτο δίκιο. Κι εγώ μαζί σου. Αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, αν μου έλεγες "έγραψα δύο ενισχυτές - ποιος είναι ο JCM;" θα σου έδειχνα τον ήχο του Axe. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Η direct εγγραφη του pod πως γινεται ; Φανταζομαι με την θυρα usb που εχει και μετα πανω σε daw ; Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Η direct εγγραφη του pod πως γινεται ; Φανταζομαι με την θυρα usb που εχει και μετα πανω σε daw ; Εγω τα κλιπακια τα εγραψα απο τις balanced εξοδους κατευθειαν στο input της καρτας ηχου. Δεν συνδεσα usb καθολου. Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 νομιζω οτι θα πρεπει οοοοοοοοοολλλλλαααααα αυτα τα μηχανηματα να συγκριθουν με το real thing και οχι μεταξυ τους... το οτι ακουγεται το χ καλυτερο απ το ψ δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κοντα στο οριτζιναλ... αποψη μου...θα μου πειτε υπαρχουν βιντεακια στο youtube που εχουν καποιες συγκρισεις...αλλα τουλαχιστον προσωπικα η συγκριση η σωστη ειναι καρφι χωρις να παρεμβαλλεται κατι με ενα A/B SWITCH... το λεω γιατι αλλιως ακουει το δικο μου αυτι,αλλιως του αλλου..εννοειται οτι δεν υποτιμω τις δυνατοτητες των μηχανηματων αλλα μονο ετσι γινεται μια σωστη συγκριση... εμεις εχουμε παρει σαν δεδομενο οτι και καλα ειναι πιστες προσωμοιωσεις και κοιταμε ποια παιζει καλυτερα...η βαση μας πρεπει να ειναι αλλη... και ενα Pod,ενα podhd,ενα axe fx μπορει να θυμησουν πλεξι αλλα αν δεν δοκιμαστουν διπλα σε εναν πλεξι απλα θα θυμηζουν πλεξι... και παλι πολλα παιζουν ρολο οπως ο τελικος,οι λαμπες του τελικου και που καταληγεις? στο οτι ΠΟΤΕ δεν θα εχεις κατι οριτζιναλ αλλα απλα μια ''πατεντα'' που φερνει στο οριτζιναλ ειτε ακουγεται καλυτερα ειτε χειροτερα απ το αυθεντικο...αυτη ειναι η αληθεια εκτος αν παιξεις καρφι σε κονσολα και τα κανεις ολα απο εκει... θα προτιμουσα να λεγαμε οτι αυτα τα μηχανηματα βγαζουν και ειναι πραγματικοτητα πολυ ωραια ηχοχρωματα και ωραιοτατο feeling αλλα να τα βαφτιζουμε πλεξι,jcm800,mesa boogie επειδη ετσι μας τα βαφτισαν οι τυποι που το κατασκευασαν τονιζοντας τα μεσαια η τα πριμα σε καθε patchακι τους ειναι ιεροσυλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 ελα ρε τρελοαγόρι νομίζω γίνεσαι λίγο υπερβολικός. σύμφωνοι τίποτα απο τα μοντέλα σε μια πεταλιέρα δεν είναι ακριβώς αυτό που υποδεικνύει το όνομά του, αλλά, επίσης και ενας αληθινός πλέξι μπορεί να έχει διάφορες μορφές, αν πειραματιστείς με καμπινες, μικρόφωνα, λάμπες, μαγνήτες, μετασχηματιστες κλπ. το θέμα είναι να θυμίζει τον ήχο και το feel του ενισχυτή που προσομοιώνει. στο κάτω κάτω δεν είπε κανεις οτι θα είναι το ΙΔΙΟ, το θέμα είναι απλά να μοιάζει πολύ, σαν να είναι κάποιο clone ας πούμε, και απο εκεί και πέρα τα ονόματα βοηθανε και στο να συνεννοούμαστε. ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Γιώργο θα μιλήσουμε αν θέλεις για Σάββατο, γιατί έχω και διάφορες "λοιπές υποχρεώσεις" και πρέπει να φτιάξω λίγο το χρόνο μου. :) Για τα έτοιμα presets του HD να πω ότι αποτελεί καθεστώς τα presets της Line6 να τα φτιάχνουν καθυστερημένοι κουφοί μπαμπουίνοι. Στην τύχη να πειράξεις μερικά knobs ακούγεται καλύτερα. :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση