WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο έτσι κυλάει το πράγμα. Μην ξεχνάς οτι το event τελεί υπο την αιγίδα του Τσερεμόνη. Δεσμεύομαι να φέρω παστίτσιο ή ντολμαδάκια ανάλογα την εποχή. Έχε χάρη που είμαι Ρόδο, αλλιώς για τέτοιο event μέχρι και euro-thai σας έφτιαχνα ;) ;D Ή μήπως προτιμάτε κάτι σε πιο παραδοσιακό gourmet? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχε χάρη που είμαι Ρόδο, αλλιώς για τέτοιο event μέχρι και euro-thai σας έφτιαχνα ;) ;D Ή μήπως προτιμάτε κάτι σε πιο παραδοσιακό gourmet? Είμαι οπαδός της Ιταλικής, Κινέζικης και Μεξικάνικης κουζίνας, πολλές δε φορές ταυτοχρόνως. Μου αρέσουν τα λεπτά πράγματα... σε μεγάλες ποσότητες. Σίγουρα με κάτι μπορείς να το συνδιάσεις το ταξίδι. Κανονίσου. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι οπαδός της Ιταλικής, Κινέζικης και Μεξικάνικης κουζίνας, πολλές δε φορές ταυτοχρόνως. Μου αρέσουν τα λεπτά πράγματα... σε μεγάλες ποσότητες. Μ'αρέσεις ;) ;D Σίγουρα με κάτι μπορείς να το συνδιάσεις το ταξίδι. Κανονίσου. 8) Δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος Νοέμβρη είμαι φούλ, αλλά η σκέψη μου και η θετική μου ενέργεια θα είναι στον Jasse που θα μαγειρεύει τα ντολμαδάκια ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Mεχρι και εγω κολαζομαι για το μικρο HD...απο οτι καταλαβα θα κυμαινονται πανω κατω στα ιδια επιπεδα (απο αποψη ποιοτητας ηχου) με τα μεγαλυτερα της σειρας να προσφερουν περισσοτερη συνδεσιμοτητα, prests, midi control κλπ, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 κι εγώ έτσι λέω. Δεν υπάρχει νόημα στο να κρατήσουν την ποιότητα ήχου "πισω" στο πιο φτηνό της σειράς. Στο κάτω-κάτω θα τους ερχόταν πιο ακριβά αν το κάνανε. Σε άλλα πράγματα μπορεί να υστερεί όπως επεξεργαστική ισχύ και διάφορα χρηστικά "καλουδια" τα οποία εγώ προσωπικά εκτιμάω πάρα πολύ, γι'αυτό άλλωστε και προτίμησα την rp1000 απο την rp500. πάντως οι τιμές τους είναι αρκετά κοντά ωστε να πεί κανεις "τι στο διάολο, τοσα λεφτά δίνω, αντε να στριμωχτώ λίγο ακόμα να πάρω το καλό" :P a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Kοιτα, εξαρταται πως το βλεπεις. Αν ο ηχος της 300 ειναι ιδιος με αυτον τις 500 (ή ακομα και αν ειχε λιγοτερους ηχους, αλλα ισαξιου επιπεδου) θα επελεγα την 300. Οι εξτρα δυνατοτητες της 500 μου ειναι αυτη τη στιγμη αχρειαστες (και πιθανοτατα θα παραμεινουν για καποιο καιρο ακομα) ενω το μικρο μεγεθος της 300 ειναι (για εμενα παντα) πολυ μεγαλο συν. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ μετρημένο σε βλέπω... δεν έχεις gas εσύ? ;D ;D πάντως εχεις δίκιο, είναι θέμα πόσο σημαντικά είναι τα feaures για τον καθένα. και η 300 δε φαίνεται και κουλή εδώ που τα λέμε, και για λάιβ μια χαρά θα είναι a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Kοιτα, εξαρταται πως το βλεπεις. Αν ο ηχος της 300 ειναι ιδιος με αυτον τις 500 (ή ακομα και αν ειχε λιγοτερους ηχους, αλλα ισαξιου επιπεδου) θα επελεγα την 300. Οι εξτρα δυνατοτητες της 500 μου ειναι αυτη τη στιγμη αχρειαστες (και πιθανοτατα θα παραμεινουν για καποιο καιρο ακομα) ενω το μικρο μεγεθος της 300 ειναι (για εμενα παντα) πολυ μεγαλο συν. :) +1 το μονο που δεν βλεπω ειναι πως θα αλλαζεις bankes στα αλλα μοντελα 400-500 εχει δυο κουμπια πανω κατω.....στο 300 εχει μονο ενα mode.....και πως θα αλλαζουνε οι bankes? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ο ηχος της 300 ειναι ιδιος με αυτον τις 500 (ή ακομα και αν ειχε λιγοτερους ηχους, αλλα ισαξιου επιπεδου) θα επελεγα την 300. Afto (8a) ine. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γράψε μας αν θέλεις πως τα χρησιμοποιείς (ηχογραφήσεις, live, κλπ) και με τι λοιπό εξοπλισμό (ενισχυτές, FRFR, κλπ). - Για ηχογράφηση κατά κανόνα, συνδέω καρφί στο μίξερ ή την κάρτα ήχου. - Σε live είναι λίγο πιο περίπλοκο το θέμα,γιατί ανάλογα με τη διάθεση που έχω, για πειραματισμό, κουβαλημα, αλλά και το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου για να στήσω, έχω δοκιμάσει διάφορα set up. Για παραδειγμα: Α) όταν θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο τους ήχους των Axe Fx - 11 Rack, συνδέω στο power section (Return ή Power amp in) του ενισχυτή, χωρίς power amp- cabinet simulator. Β) όταν θέλω να χρησιμοποιήσω τον βασικό ήχο του ενισχυτή + τους ήχους των Axe Fx - 11 Rack, ή το συνδυασμό τους (δηλ. βασικό ήχο απ'τον ενισχυτή και εφφέ απο Axe Fx - 11 Rack),συνδέω με τον τρόπο που λένε τώρα 4 cable system σε εξωτερικό looper και μετά στο power section του ενισχυτή, χωρίς power amp- cabinet simulator, και ελέγχω amp channel switching & presets με midi. Γ) το ίδιο με το Β, με την πρόσθετη δυνατότητα να έχω τα εφφέ σε σειρά ή παράλληλα Δ) το ίδιο με το Β-Γ με δύο ενισχυτές ( κατα προτίμηση ίδιους), με τον 1ο να είναι master και τον 2ο slave.( αυτό είναι λίγο πιο περίπλοκο να το αναλύσω τώρα αλλά είναι κατά την άποψή μου best system ever) Ε) όταν θέλω να χρησιμοποιήσω τα μηχανήματα με cabinet simulator,για να εκμεταλευτώ πλήρως τις ηχητικές τους δυνατότητες και διαφοροποιήσεις,τα συνδέω με Full range συστήματα,κυρίως ενισχυτές ακουστικής κιθάρας,πλήκτρων,ηχεία PA,και όσο καιρό έχω τον Atomic Reactor FRFR με αυτόν. Έχω δοκιμάσει και άλλα setup κατά καιρούς, αλλά αυτά ειναι που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Οι ενισχυτές που έχω χρησιμοποιήσει: Combo δικοί μου: KOCH STUDIOTONE, VHT SUPER 30, ENGL SOVEREIGN 2X12, MARSHALL TSL 2X12, MARSHALL DSL 40W, MARSHALL ANNIVERSARY, FENDER HOT ROD DELUXE, H&K SWITCHBLADE, και όσους τέλος πάντων έχουν λούπα, τρανζιστοράτους έχω χρησιμοποιήσει ROLAND JC 2X10 70W,ZT AMP THE CLUB ξένοι: MARSHALL JVM HEAD, PEAVY VALVEKING, LANEY GH 100, FENDER FRONTMAN, PEAVY BANDIT, ROLAND JC 2X12 120W, και άλλους που δεν θυμάμαι τώρα. Τελικούς δικοί μου: VHT 2/90/2, PEAVY CLASSIC 2x60, MARSHALL 2x20 ξένοι: MESA BOOGIE 50/50, ENGL 2x50 Καμπίνες VHT FAT BOTTOM 2x12, PEAVY 5150 4x12, KOCH 1x12 (x2) Ακουστικοί ενισχυτές SCHERTLER UNICO, AER COMPACT 60, CRATE CA 125 Ενισχυτής πλήκτρων ROLAND KC 350 PA MACKIE SR 450, LEM AVALON 15'', AUDIOPHONY 8'' και ATOMIC FRFR Μπορείς να γράψεις και σε κάποιο θέμα για Axe αν θέλεις - άν έχω χρόνο ευχαρίστως ακόμα καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο (με φωτογραφίες ίσως? ;D). - γι'αυτό σίγουρα δεν έχω χρόνο, και δεν θεωρώ ότι είναι σωστό εκ μέρους μου,ν'ανοίξω καινούργιο θέμα και να μην μπορώ να συμμετέχω όσο πρέπει. - φωτογραφίες με τί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση