WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στην περιγραφή του "Θωμά" λέει αυτό "USB (10 Audiochannels)". 10? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Πού είναι οι δέκα εισόδοι? Θα γράφει στο Cubase σε δέκα κανάλια συγχρόνος, το κάθε εφφέ σε άλλο κανάλι ή εννοεί οτι θα αντέχει μέχρι 10 κανάλια στο Cubase ή Sonra κλπ(μετά crash and burn)? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Στην περιγραφή του "Θωμά" λέει αυτό "USB (10 Audiochannels)". 10? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Πού είναι οι δέκα εισόδοι? Και το Χ3 γράφει πολλαπλά κανάλια συγχρόνως. Ένα stereo pair για κάθε αλυσίδα ήχου (2 το σύνολο θυμίζω), dry stereo (για reamping), υποθέτω εννοούν και την είσοδο μικροφώνου, κλπ. Και το 11Rack σε πολλαπλά κανάλια γράφει. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και το Χ3 γράφει πολλαπλά κανάλια συγχρόνως. Ένα stereo pair για κάθε αλυσίδα ήχου (2 το σύνολο θυμίζω), dry stereo (για reamping), υποθέτω εννοούν και την είσοδο μικροφώνου, κλπ. Και το 11Rack σε πολλαπλά κανάλια γράφει. ;) ΟΚ συνονόματε, σε αναμονή και εγώ λοιπόν για το επερχόμενο τεστ (να δω ποιός θα κάνει πρώτος την κίνηση να αγοράσει). σ.σ: Μπορείτε όταν το κάνετε να γίνει blind? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 σ.σ: Μπορείτε όταν το κάνετε να γίνει blind? Εύκολα. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εύκολα. 8) Εύκολα...θα παίζω εγώ !!! Και θα υπάρχει και έκδοση για κουφούς και άλλη μία για κουλούς!!! :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εύκολα...θα παίζω εγώ !!! Και θα υπάρχει και έκδοση για τυφκούς!!! Τυφκούς? ;D Εύκολα. 8) Ωραία! Γιατί πολύ θα ήθελα να αποφασίσω τι μου αρέσει χωρίς να ξέρω τι είναι τι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία! Γιατί πολύ θα ήθελα να αποφασίσω τι μου αρέσει χωρίς να ξέρω τι είναι τι. Μπορεί να γίνει A/B/C μεταξύ POD, Axe-Fx και GSP και μακάρι να βρίσκαμε κάποιον στην Ελλάδα να έχει και το 11Rack ώστε να είναι πλήρης η λίστα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να γίνει A/B/C μεταξύ POD, Axe-Fx και GSP και μακάρι να βρίσκαμε κάποιον στην Ελλάδα να έχει και το 11Rack ώστε να είναι πλήρης η λίστα. Ω ναι, αλλά αν δε βρείτε 11Rack, βάλτε μία TL SE ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=0&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=1&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=2&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb πολύ λιτό φαίνεται πάντως κοιτα εαν μπορεις να αποθηκευσεις μεχρι 4 presets ειμαι κομπλε.....(τι να τα κανω τα παραπανω ? λες και με φαγανε τα live) ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα εαν μπορεις να αποθηκευσεις μεχρι 4 presets ειμαι κομπλε.....(τι να τα κανω τα παραπανω ? λες και με φαγανε τα live) ;D ε δεν είναι τα πρεσετ, αλλά βαλε βγάλε κανενα ντιλέυ, κανένα οβερντράιβ (εγώ στο footswitch του reverb στην 1000 εχω και μπουστ το amp gain λιγακι ;D) τόσα πολλά λεφτά κάνει, διάολε, μια σχετική χρηστικότητα πρεπει να την έχει. Βέβαια αυτό δε μετριέται με τον αριθμό των κουμπιών μόνο. με σωστή και έξυπνη διαρρύθμιση μπορεί να είναι μια χαρά. Άντε να δούμε! ομολογώ πως εμφανισιακά είναι ψαρωτικά! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση