pogue Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Οχι και 2000 ουτε 2500...προς Θεου. Στο e bay τον Ιουλιο ηταν 2 τα Κ2000 με τιμη κατω απο 1500 ευρω. Για την πολυφωνια που αναφερθηκες, εγω στα 64 δεν ειχα θεμα οταν χρησιμοποιουσα midi εγγραφες. Και μαλιστα με ενορχηστρωσεις συνηθως απο κλασσικα οργανα. Ζητημα ηταν να μεσω σε χρονικο σημειο οπου ειχα 12 νοτες παιγμενες μαζι. Γιατι σε απασχολει τοσο? Παντως πας σε μηχανες ακριβες.Εσυ βεβαια πληρωνεις.( Κι εγω οταν επρεπε πληρωσα). Ευχομαι να χεις προτζεκτ να δουλεψεις και να μην ειναι μονο καψα για μουσικη. το τόπικ θα μπορούσε να ρωτά Kurzweil PC3 LE6 ή pc3k8. αξίζει στην περίπτωσή μου το δεύτερο με (φαντάζομαι) τα διπλά λεφτά? για το 2600 έχεις δίκιο το ξανακοίταξα... δεν νομίζω πως θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ πάντως (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια) όσο για πρότζεκτ.... μετά από 2.5 χρόνια (σκληρού αγώνα....) δεν καταλαβαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Αξέχαστη εμπειρία. Αυτο εννοουσα κι εγω οταν εγραψα οτι το οργανο μιλαει. Δεν εχει να κανει με χαρακτηριστικα μετρησιμα και εφαρμογες,οσο η εμπειρια που σου προσφερει. Για το Motif ΧS δεν το εχω πιασει στα χερια μου και τα specifications ποτε δεν με καλυψαν στο να επιλεξω κατι.O Cyclops ξερει καλυτερα περι Μοτιφ. Θα σου προτεινα να δεις και την επιλογη της Roland Fantom. (Για το V-Synth..ειναι θεμα ευρω! ). Την Korg, την εχω αφησει πλεον απο εποχης OASYS. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 το τόπικ θα μπορούσε να ρωτά Kurzweil PC3 LE6 ή pc3k8. αξίζει στην περίπτωσή μου το δεύτερο με (φαντάζομαι) τα διπλά λεφτά? για το 2600 έχεις δίκιο το ξανακοίταξα... δεν νομίζω πως θα το έπαιρνα ΤΩΡΑ πάντως (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια) όσο για πρότζεκτ.... μετά από 2.5 χρόνια (σκληρού αγώνα....) δεν καταλαβαίνεις? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινω? ..περαν απο αυτο...αν το τοπικ ηταν αναμεσα στα 2 παραπανω...φυσικα και το pc3k8, τελευταιας παραγωγης και μαλλον οτι καλυτερο απο τους Γερμανους. Θα σου πω και κατι τελευταιο (προερχομαι απο post production στουντιο οπου εκει τα συνθομηχανηματα εμπαιναν με τον σωρο/αν με καταλαβαινεις). Πλεον εχω αραξει στο να παιζω απλα μουσικη και να μλκζμαι με midi πειραματισμους. Το οργανο που με εξεπληξε ηταν της Nord το electro 3 73. Ξαναλεω...you know better. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Αυτο εννοουσα κι εγω οταν εγραψα οτι το οργανο μιλαει. Δεν εχει να κανει με χαρακτηριστικα μετρησιμα και εφαρμογες,οσο η εμπειρια που σου προσφερει. Για το Motif ΧS δεν το εχω πιασει στα χερια μου και τα specifications ποτε δεν με καλυψαν στο να επιλεξω κατι.O Cyclops ξερει καλυτερα περι Μοτιφ. Θα σου προτεινα να δεις και την επιλογη της Roland Fantom. (Για το V-Synth..ειναι θεμα ευρω! ). Την Korg, την εχω αφησει πλεον απο εποχης OASYS. Το Fantom είναι καλό όργανο και σπουδαίο εργαλείο, αλλά κουβαλάει παιδικές ασθένειες και τη βλακεία της Roland, που ξαφνικά αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα, από το πώς δουλεύει το sequencer, μέχρι τις επεκτάσεις (no more SRX). Επίσης δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από τη μαμά Roland (Japan) από πλευράς νέων ήχων (όχι ελληνικών, γενικά μιλάω), από πλευράς διορθώσεων bugs, OS updates και ενσωμάτωση νέων features που ζητούν οι χρήστες. Καμία απολύτως επικοινωνία της μητρικής εταιρίας με τους χρήστες. Μιλάω για το Fantom-G που έχω εγώ, όχι για το Fantom-X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Το Fantom είναι καλό όργανο και σπουδαίο εργαλείο, αλλά κουβαλάει παιδικές ασθένειες και τη βλακεία της Roland, που ξαφνικά αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα, από το πώς δουλεύει το sequencer, μέχρι τις επεκτάσεις (no more SRX). Επίσης δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από τη μαμά Roland (Japan) από πλευράς νέων ήχων (όχι ελληνικών, γενικά μιλάω), από πλευράς διορθώσεων bugs, OS updates και ενσωμάτωση νέων features που ζητούν οι χρήστες. Καμία απολύτως επικοινωνία με τους χρήστες. Μιλάω για το Fantom-G που έχω εγώ, όχι για το Fantom-X. Δεν εχεις αδικο οσο για την βιβλιοθηκη των ηχων. Το X με τις επεκτασεις καρτων εχει για μενα μια ψηφο ενδιαφεροντος. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Δεν εχεις αδικο οσο για την βιβλιοθηκη των ηχων. Το X με τις επεκτασεις καρτων εχει για μενα μια ψηφο ενδιαφεροντος. Επειδή έχω πολύ λιγοστό χώρο στο home studio μου και δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή για νέο keyboard, δύο εργαλεία θα με ενδιέφεραν μελλοντικά, αν φυσικά υπάρξουν: - Kurzweil PC3K (Rack) - Motif XF Rack Αυτή τη στιγμή μία καλή ποιοτική και φορητή λύση για πολλούς καλούς και ποιοτικούς ήχους είναι το Fantom-XR (με 6 SRX slots). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Αυτή τη στιγμή μία καλή ποιοτική και φορητή λύση για πολλούς καλούς και ποιοτικούς ήχους είναι το Fantom-XR (με 6 SRX slots). ;) Με παρακολουθεις?.... ;D ή με διαβαζεις? ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινω? ..περαν απο αυτο...αν το τοπικ ηταν αναμεσα στα 2 παραπανω...φυσικα και το pc3k8, τελευταιας παραγωγης και μαλλον οτι καλυτερο απο τους Γερμανους. Θα σου πω και κατι τελευταιο (προερχομαι απο post production στουντιο οπου εκει τα συνθομηχανηματα εμπαιναν με τον σωρο/αν με καταλαβαινεις). Πλεον εχω αραξει στο να παιζω απλα μουσικη και να μλκζμαι με midi πειραματισμους. Το οργανο που με εξεπληξε ηταν της Nord το electro 3 73. Ξαναλεω...you know better. για πες κι αλλα για το nord electro 3 ... έχω καταπληκτικη γνωμη για την εταιρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Εξαρταται το τι θελεις να παιξεις και που θες να πας. Εγω εκανα αναστροφη πληρης. Ηθελα οργανα/εργαλεια να αποδιδουν στο επακρο σωστες ηχητικες συχνοτητες και να με κανουν να στεκομαι σε οτι στυλ θελω απο 6070-80--90-00...ροκ,τζαζ,σοουλ,φανκ. Το οργανο ειναι απο πλευρας συχνοτητων οτι πρεπει.''Ακουνε'' σωστα τα μονιτορς οτι τους δινει. Απο ηχους? Φυσικα πιανα,χαμοντς,ελεκτρο ροουντς,μελλοτρον,και σαμπλ εντιτορ φιλικοτατο στο χρηστη και βιβλιοθηκες που η Nord τις αναναιωνει και τις κατεβαζεις μεσα απο το επισημο σαιτ. Παιξιμο? Πληκτρα? Υφη? Στυλ? Ολα σουπερ στα δαχτυλα μου. Αξιζει. Μαζι με αυτο αγορασα και ενα Nord Lead2x keyboard, και νομιζω οτι εκλεισα. Το επομενο,μαλλον θα ναι και παλι Nord. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2010 Πολύ όμορφα και σωστά εργαλεία τα μηχανήματα της Clavia, αλλά πάντα με ξένιζε το ιδιόρυθμο και λιτό interface. Μάλλον έχω κακοσυνηθίσει τις μεγάλες οθόνες και τα πολύπλοκα μενού (και ΔΕΝ μιλάω για τα Nord Leads κλπ, αλλά κυρίως για τα nord stage, nord piano κλπ). Πάντως από φιλικότητα στο χρήστη είναι τρομερά, και οι προσπάθειες της Clavia στο να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πελάτες της, είναι πράγματι αξιοσημείωτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση