Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικά loaded pickguards για Strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ που τα είχα χρησιμοποιήσει και τα κατάφερα  :D

είχα συνδέσει κάτι led φλασάκια στο μηχανάκι μου  ;D

τα είχα πάρει απο καλό ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπόν αυτό που θέλεις να κάνεις προυποθέτει να βγαίνει απ'το pickguard μόνο 3 καλώδια που θα πηγαίνουν στο σώμα, δηλαδή Hot & Ground για το jack και ένα για τη γείωση σωστά?

Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι σετάκια (αρσενικά-θυληκά) 3pin mini-xlr (για να μην πιάνουν και χώρο) και θα τα βρεις στην ΟΜΙΚΡΟΝ 210-3302095.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Λοιπόν αυτό που θέλεις να κάνεις προυποθέτει να βγαίνει απ'το pickguard μόνο 3 καλώδια που θα πηγαίνουν στο σώμα, δηλαδή Hot & Ground για το jack και ένα για τη γείωση σωστά?

Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι σετάκια (αρσενικά-θυληκά) 3pin mini-xlr (για να μην πιάνουν και χώρο) και θα τα βρεις στην ΟΜΙΚΡΟΝ 210-3302095.

Οπότε κάνεις μόνο μια σύνδεση, έτσι? Ωραίο!  ;)

Μια που το'φερε η κουβέντα, για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Satriani ακολούθησε αυτή τη φιλοσοφία όταν έγραφε το Not of This Earth, διότι ήτο μπατίρης και δεν μπορούσε να διαθέτει 3-4 διαφορετικές κιθάρες. Επίσης έγραφε σε μπομπίνες-κολάζ απ'αυτά που περίσσευαν από άλλες ηχογραφήσεις, στο στούντιο που δούλευε.

Όλα αυτά έχουν περάσει στο πεδίο του μύθου πλέον και εμείς οι... ανύπαρκτοι (μπροστά στη μουσική του ικανότητα) πλέον κοιτάμε για εναλλακτικά pickguard ως... πεδίο πειραματισμού.  ::)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

To πρώτο μοιάζει με αυτό του Radioshack/ηλεκτρολογικά αυτοκινήτων, αλλά λίγο πιο γκουμούτσα. Αλλά δεν ξέρω το σχετικό μέγεθος... φτήνια πάντως.

Το δεύτερο είναι τριπολικό να φανταστώ, έτσι? Ring/Tip/Sleeve? Γιατί αυτό πρότεινε ο Will για να έχουμε μία μόνο σύνδεση (XLR βύσμα).

Το δεύτερο είναι τριπολικό να φανταστώ, έτσι? Ring/Tip/Sleeve? Γιατί αυτό πρότεινε ο Will για να έχουμε μία μόνο σύνδεση (XLR βύσμα).

;) Ακριβως,γι αυτο ειπα οτι αργησα αφου ειδα μετα την απαντηση του will η οποια παρεπιπτοντως ειναι αντικειμενικα καλυτερη ιδεα μιας και τα mini xlr προσφερουν καλυτερη επαφη απο τα mini jack (ή ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον)

Και με την ευκαιρια θα εφαρμοσω και γω την ιδεα σου μιας και το original pg μιας strat μου καθεται και περιμενει αχρησιμοποιητο απο τοτε που την εκανα HSS. ;)

Και με την ευκαιρια θα εφαρμοσω και γω την ιδεα σου μιας και το original pg μιας strat μου καθεται και περιμενει αχρησιμοποιητο απο τοτε που την εκανα HSS. ;)

Καλά, δεν διεκδικώ την πατρότητα της ιδέας... είναι σίγουρα χρήσιμο concept πάντως.

Γιατί συνήθως με διάφορες δοκιμές, πειράματα κλπ σε όλους μας μένει ένας σκασμός μαγνήτες, ποτενσιόμετρα, και άλλα τέτοια... αν έχεις λοιπόν μια κιθάρα που σε καλύπτει παικτικά, γιατί να μην φτιάξεις 2-3 εναλλακτικά pg για διάφορες χρήσεις? Εξάλλου τα pickguard (το πλαστικό) στο GFS είναι τζάμπα.  ;)

Κατι αλλο που μπορεις να κανεις κ να γλυτωσεις μια ενωση:

Το τρεμολο (γειωση) συνδεσε το κατευθειαν στο jack. Ολα μου τα μπασα ετσι τα χω για λογους ευκολιας (πιο ευκολα κολλας εκει παρα πανω στο pot & απ οτι βλεπω (ακουω μαλλον) δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οποτε αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα μινι mono jack ή ενα RCA, θηλυκο αρσενικο και εισαι ετοιμος.

δειξε μας και τα picguard που θες να βάλεις ;D ;D ;D

Μόλις τα... συναρμολογήσω, ευχαρίστως!  ;D

I'll be back.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου