Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικά loaded pickguards για Strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αόρατος είμαι ?  ::)

Σε οποιοδήποτε καλούτσικο κατάστημα ηλεκρονικών .

αμφιβάλω όμως αν ο πωλητής ξέρει τον όρο : solerless  :-\

Συγγνώμη, kostas, αλλά έχεις την εντύπωση ότι πρότεινες κάτι τόσο συναρπαστικά πρωτότυπο που εξανίστασαι κιόλας γιατί δεν το έλαβα υπόψιν μου? Θεωρείς δηλαδή ότι θα έψαχνα για ανάλογα υλικά σε μανάβικο?  ::)

Guys, όταν ρωτάει κάποιος που, αν μη τι άλλο ΘΕΩΡΩ ότι κάπως έχει ψιλοαποδείξει ότι ξέρει που πάνε τα τέσσερα, ΜΑΛΛΟΝ ζητάει συγκεκριμένες απαντήσεις.... στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η "πήγαινε ρώτα σε κατάστημα ηλεκτρονικών"...  ::) ::)

Θα περίμενα δηλαδή την συνεισφορά κάποιου που έχει (α) δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο, ή, (β) έχει δει ή ακούσει για ανάλογα υλικά σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κατάστημα, online shop, κλπ.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κατ'αρχήν σε καμία περιπτωση δεν εξανίσταμαι ούτε ήθελα να σε προσβάλω προς θεού.

Δεν προτείνω τίποτα το συναρπαστικό γιατί πολύ απλά ,αυτό που ψάχνεις το βρίσκει κανείς ΠΑΝΤΟΥ .στο κατάστημα ηλεκρονικών της γειτονιάς του πχ. :)

α) ΝΑΙ έχω δοκιμάσει πολλές φορες αυτο το προϊον ... επισκευάζοντας εργαλεία της εργασίας μου .

β) Δεν θυμάμαι καν απο που ψώνισα καθώς δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω.

Γι'αυτο και έδωσα αυτη την απάντηση άλλωστε. Πόσο πιο συγκεκριμένος μπορώ να γίνω ?

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι και να νομίζεις ότι πρέπει να πάρεις συγκεκριμένες οδηγίες αγορας απο online shops κλπ....... Όταν όμως αυτό που ζητας είναι τόσο απλό , μόνο απλές απαντήσεις θα πάρεις  ;)

υγ. έχω νομίζω κι εγώ αποδείξει πως : Όταν ΔΕΝ ξέρω ΔΕΝ απαντω .

φιλικά και με καμία διάθεση κόντρας .

Κώστας.

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

και μία πρόταση αν επιτρέπεται ...

αν είσαι κόντα είναι ο καλύτερος κατα τη γνώμη μου http://www.xenophonvenieris.gr/company-gr.html

φιλικά και με καμία διάθεση κόντρας .

Κώστα, δεν υπάρχει διάθεση κόντρας από κανέναν, λυπάμαι αν έδωσα τέτοια εντύπωση. Επειδή ακριβώς είναι απλό και φαντάζομαι "τζάμπα" πράγμα, που όμως ΔΕΝ ξέρω πως να το ζητήσω (εκτός αν συννενοηθώ με τον πωλητή με... σκίτσα!  :P), ρωτάω σε μια κοινότητα που έχουμε μουσικούς με την ιδιότητα ίσως του ηλεκτρονικού...

Αυτά που λέει ο Χαρίλαος ξέρω πως είναι (έχω EMG set σε δύο όργανα) αλλά όχι πως να τα ζητήσω... εκτός αν πάω με την κιθάρα στο μαγαζί!  ;D

Βενιέρης, τι μου θύμισες τώρα... πριν 15 χρόνια ήμουν κάθε τρεις και λίγο στην αποθήκη της Κηφισού, για δουλειές της εταιρείας που δούλευα... Δυστυχώς έχω χάσει πλέον όλα τα κονέ που είχα τότε με σχετικές εταιρείες-προμηθευτές... αλλιώς ειδικά για προμήθεια σύνθετων υλικών και ειδικών κραμμάτων μετάλλων θα είχα κάνει όλο το φόρουμ μάγκες.  :)

Ευχαριστώ, θα το ψάξω και πιθανώς να πειραματιστώ με 2-3 διαφορετικές λύσεις, και θα αναφέρω.  ;)

Ειχα μια στρατ που της αλλαζα καθε τοσο 3 wired pickguards,βεβαια ως κανιβαλλος που ημουν δεν χρησιμοποιουσα κλιπς και τετοια αλλα κυριλικια αλλα σκετη ΜΟΝΩΤΙΚΗ ταινια (αφηνα δηλ.τα contact points γυμνα και απλα εβγαζα τη μονωτικη,ενωνα τα νεα καλωδια,τα εστριβα & μετα την ξαναεβαζα.... ;D,μια χαρα δουλευε...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Κώστα, δεν υπάρχει διάθεση κόντρας από κανέναν, λυπάμαι αν έδωσα τέτοια εντύπωση.

ok πολυ χαίρομαι γι'αυτό

Επειδή ακριβώς είναι απλό και φαντάζομαι "τζάμπα" πράγμα, που όμως ΔΕΝ ξέρω πως να το ζητήσω (εκτός αν συννενοηθώ με τον πωλητή με... σκίτσα!  :P),

γιατι όχι ? εγώ έτσι κάνω και πιάνει πάντα  ;D ;D ;D

ένας καταστηματάρχης στη γειτονιά μου όποτε με βλέπει κρύβεται .

''μια λάμπα δε θα έρθει να πάρει ποτέ ο π***ης '' λέει φαντάζομαι  :P :P

Κόλλα ένα κομματάκι πλακέτας πάνω στο μαγνήτη.

Κλιπάκια σύνδεσης υπάρχουν σχεδόν παντού πάντως, αν κι εγώ αλλάζω Pickguard (απλά τις χορδες χαλαρώνω).

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Παλαιότερα έκοβα κοντούς ακροδέκτες, κολλούσα σε ένα κομμάτι εποξικής τους δυο ακροδέκτεςτου μαγνήτη και στην άκρη κολούσα ξεκολλούσα τις γραμμές. Η πλακέτα ήταν κολλημένη με κόλλα πάνω στον μαγνήτη για ευκολία.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Βρήκα ένα προϊόν που μοιάζει πολύ βολικό:

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2103509

Βέβαια τα Radioshack έχουν κλείσει στην Ελλάδα απ'όσο ξέρω, αλλά τουλάχιστον έχω φωτό για να πάω να ρωτήσω.  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου