dr.peters Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Να ρωτησω κ γω κατι γιατι ποτε δεν ακουσα στερεο νοβα.Τι υποτιθεται πως κανανε τα παιδια αυτα τοτε?Ειχε ανταποκριση απο τον κοσμο αυτο το πραγμα?Ειναι λιγο εμετικο ή νομίζω?Ακουω απο το youtube και ειμαι ετοιμος να γεμισω το λεκανακι απο διπλα. Το χιπχοπ σιγουρα δεν ειναι αυτο.Ισως μια μορφη απαγγελιας με λουπαριστη μουσική. ανταποκριση απο τον κοσμο ειχε οση δεν φανταζεσαι. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Τέλοσπάντων με τη λογική ότι οι στέρεο νόβα κάνουν ηλετρονική μουσική, το είδος που κάνω δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ίδιο είδος μουσικής των ΣΝ? Με τη λογική ότι ο ΚΒ δεν είναι έμμετρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Η σκηνή του τριπ χοπ που τουλάχιστον εγώ ξέρω περιλαμβάνει συγκροτήματα που όχι μόνο δεν είχαν χαλαρή σχέση με το ρυθμικό κομμάτι της μουσικής τους αλλά αντίθετα στηρίχθηκαν σε αυτό. Όταν μιλάμε για Portishead, Tricky και Massive Attack εννοούμε δυνατά μπάσα και κρουστά, τέλειες(τεχνικά αλλά και αισθητικά) φωνές και ενδιαφέροντες, τις περισσότερες φορές, στίχους. Aκριβως. Οταν μιλαμε για Bristol Sound και (κατ'επεκτασην) trip hop, μιλαμε για ενα ειδος μουσικης οπου το flow και η συνθεση/ενορχηστρωση ανεβαινει σε, τολμω να πω, δυσθεωρητα επιπεδα. Προκειται για μια μουσικη οπου ειναι τρομερης σημασιας οχι μονο ο ρυθμος αλλα και το πως αντιμετωπιζεται η μουσικη, οχι μονο ως συνολο νοτων αλλα και ως ηχοχρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά όταν είπα triphop το πα επειδή στην wikipedia διάβασα ότι κάνανε ένα είδος triphop...Αυτό που εννούσα δεν ήταν triphop..Εννοώ ακριβώς αυτό που κάνουν οι ΣΝ..Αυτό το είδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Τέλοσπάντων με τη λογική ότι οι στέρεο νόβα κάνουν ηλετρονική μουσική, το είδος που κάνω δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ίδιο είδος μουσικής των ΣΝ? Με τη λογική ότι ο ΚΒ δεν είναι έμμετρος... Το παιρνεις αναποδα. Μη σε απασχολει τοσο το ειδος και το ονομα στο οποιο ανηκεις. Κανε αυτο που εχεις στο μυαλο σου, καν'το οσο καλυτερα μπορεις και οταν με το καλο ακουστει, θα ειναι μοιραιο να χαρακτηριστει καπως, ειτε το θελεις ειτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Evilnye το βιντεο πολυ προχωωωω χααχα - παντως για να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη οι GT οντως μεχρι και το "συμβολαιο τιμης " οπου τραγουδουσαν με την πρωτοψαλτη το "οι ψυχες" ηταν απεχτοι - οταν πηγαν αμερικη και αρχισαν να κανουν αμερικανιες τυπου snoop doggy dog και αλλους τετοιους καραγκιοζηδες χαλασανε - τωρα βεβαια υπαρχουν ελληνικα - ελληνοφωνα συγκροτηματα χιπ χοπ που απλα τα σπανε και ειναι και πολυ μπροστα για την εποχη τους (ή τουλαχιστον οταν τα βγαζανε) FF.C για παραδειγμα........προσωπικα ενα αν οχι το καλητερο χιπ χοπ συγκροτημα της ελλαδας γνωμη μου παντα ετσι ?? για να μην παρεξηγηθουμε :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Το παιρνεις αναποδα. Μη σε απασχολει τοσο το ειδος και το ονομα στο οποιο ανηκεις. Κανε αυτο που εχεις στο μυαλο σου, καν'το οσο καλυτερα μπορεις και οταν με το καλο ακουστει, θα ειναι μοιραιο να χαρακτηριστει καπως, ειτε το θελεις ειτε οχι ok σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Aκριβως. Οταν μιλαμε για Bristol Sound και (κατ'επεκτασην) trip hop, μιλαμε για ενα ειδος μουσικης οπου το flow και η συνθεση/ενορχηστρωση ανεβαινει σε, τολμω να πω, δυσθεωρητα επιπεδα. Προκειται για μια μουσικη οπου ειναι τρομερης σημασιας οχι μονο ο ρυθμος αλλα και το πως αντιμετωπιζεται η μουσικη, οχι μονο ως συνολο νοτων αλλα και ως ηχοχρωμα. Και οχι μονο. εγω αυτο που εχω δει και απο τα ντιβιντι τους και απο τις ζωντανες εμφανισεις αλλα και απο τους δισκους και τελος απο τα βιντεακια στο γιουτιουμπ, ειναι πως αντιμετωπιζουν το πραγμα σαν ενα ολοκληρο ''κονσπεπτ''. δηλαδη εχουν παντα βιντεο ινσταλεισονς, προηχογραφημενες εισαγωγες, οθονες που περναεν μηνυματα....τετοια πραγματα...! Ρε παιδιά όταν είπα triphop το πα επειδή στην wikipedia διάβασα ότι κάνανε ένα είδος triphop...Αυτό που εννούσα δεν ήταν triphop..Εννοώ ακριβώς αυτό που κάνουν οι ΣΝ..Αυτό το είδος υπαρχει καποια ομοιοτητα με την μουσικη των στερεο νοβα, στο ειπαν ηδη πολλοι. απο εκει και περα δεν υπαρχει μια ταμπελα που να λεει ''οι στερεο νοβα παιζαν προκ'' η οποιδηποτε αλλο ειδος. αλλωστε, πρωτα ερχεται η μουσικη και μετα η κατηγοριοποιηση! ακριβως οπως τα λεει ο φιλος Gianniss πιο πανω! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 οχι μονο ως συνολο νοτων αλλα και ως ηχοχρωμα. Και ως στάση ζωής, αν μου επιτρέπεις. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η σκηνή και δεν μπορούμε πια να αγνοήσουμε την επιρροή της στην ποπ κουλτούρα. Τέλοσπάντων με τη λογική ότι οι στέρεο νόβα κάνουν ηλετρονική μουσική, το είδος που κάνω δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ίδιο είδος μουσικής των ΣΝ? Με τη λογική ότι ο ΚΒ δεν είναι έμμετρος... Νομίζω πως η αγωνία σου να προσδιορίσεις την μουσική σου δεν έχει κάποιο νόημα. Ό,τι κι αν κάνεις(χιπ χοπ, ηλεκτρονική ή οτιδήποτε άλλο) προσπάθησε να το κάνεις καλά. Νομίζεις πως σου χρειάζεται κάτι άλλο? EDIT: οι Gianniss και BigAlejandro με κάλυψαν. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Νομίζω πως η αγωνία σου να προσδιορίσεις την μουσική σου δεν έχει κάποιο νόημα. Ό,τι κι αν κάνεις(χιπ χοπ, ηλεκτρονική ή οτιδήποτε άλλο) προσπάθησε να το κάνεις καλά. Νομίζεις πως σου χρειάζεται κάτι άλλο? Σωστά γι αυτό και ανιρώ το ότι κάνω hiphop... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση