parsifal Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες και ενημέρωση!!! Ευτυχώς που υπάρχει και η Ζούμπι! πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες!!! Τρελός είσαι!!! Τον αφήνουν αυτό το παλαβό να φύγει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2006 πλακα-πλακα..καλο θα ηταν να υπηρχε ενα musicians'life story.. να βλεπαμε και κατι ενδιαφερον και να μαθαιναμε κιολας.. www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2006 Πριν από λίγο έκανα το λάθος να ανοίξω την τηλεόραση στο Φαμε Στόρυ... ...και βλέπω έναν φλούφλη να τραγουδάει μια βλαχορόκ 'εκτέλεση' (εν ψυχρώ) του 'Κάτω απ'το πουκάμισό μου'... :evil: Ένα έχω να πω... Αυτή τη στιγμή το λείψανο του μακαρίτη του Στελάρα θα πρέπει να περιστρέφεται με τέτοια ταχύτητα στον τάφο του, που θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια. :evil: :evil: Γενικά δεν είμαι καθόλου υπέρ του 'σεβασμού στις μεγάλες φωνές' και στις 'μεγάλες εκτελέσεις', καθόλου δε με πείραξε όταν άκουσα το ίδιο τραγούδι παραφρασμένο (δεν θυμάμαι από ποιον, Πουλικάκο, Πανούση...) πριν από 15+ χρόνια... να βλέπω όμως να το περνάνε σαν άποψη (και καλά) καταντάει τόσο κιτς που γίνεται οδυνηρό... :cry: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2006 Και ο Chris Martin λίγο αργότερα θα είχε τρελαθεί στο φτέρνισμα... :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2006 Και λίγο αργότερα, μία κοπελιά είπε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι του Πλέσσα ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την Μαρινέλλα. Απίστευτη φωνάρα. Να λέμε και τα καλά, ε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνώ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 πουλάκια μου δεν χάνεται εκπομπή για εκπομπή :lol: την είδα και εγώ την τύπισα είχε απίστευτο συναίσθημα. :oops: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες!!! Τρελός είσαι!!! Τον αφήνουν αυτό το παλαβό να φύγει??? Ου ρε γκαντέμιδες!!! Τον έδιωξαν τον άνθρωπο :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες!!! Τρελός είσαι!!! Τον αφήνουν αυτό το παλαβό να φύγει??? Ου ρε γκαντέμιδες!!! Τον έδιωξαν τον άνθρωπο :cry: Να πάρει! :( You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση