loopman Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 ...απίστευτο cd...κυκλοφόρησε τον Ιούλιο...το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους...!!!!! ...τρελλή "μάζωξη".......B.B. King, Johnny Lang, Robert Cray, Keb Mo, Mike Stern, John Scofield, George Benson, Joe Bonamasa, Slash, Steve Lukather, Neal Schon, Vince Gill, Andy McKee, Guthrie Govan, Joe Robinson, Pat Martino, Taj Majal, Tomoyasu Hotei, Shon Boublil...!!!!!!!!!!!!!!! ...ένα MUST-HAVE για όλους τους λάτρεις της κιθάρας, αλλά και της καλής μουσικής γενικότερα..... ;) L.P. (For Les Paul) Lee Ritenour feat. Pat Martino YouTube Sensations - Andy McKee, Guthrie Govan, Joe Robinson ...It doesn't matter what kind of hat you wear on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 this is Noiz ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Λοοπμαν καλα που δε σ εχω μπροστα μου ΘΑ ΦΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ;D ;D ;D Ζημια που μας εκανε ρε φιλε καλοκαιριατικα. Ευτυχως που τελειωσα για φετος τα live μολις χθες. Παρακαλω διαγραψτε τον(πλακα φυσικα) Λοιπον εχει πολυ μελετη το χειμωνα που ερχετε(και για τους 500.000 χειμωνες που ακολουθουν). 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Πολυ καλη ιδεα ο Λι! Θα υπαρχει και dvd με τα studio tour κλπ? Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2010 Μολις το "αγορασα" και το ακουω... Απιστευτη μουσικη Απιστευτοι μουσικοι Τελειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Το ξεθαβω λιγο το θεμα για να πω οτι ειμαι κι εγω προσφατα κατοχος του cd, πραγματικα εξαιρετικη δουλεια, ειδικα το give me one reason με joe bonamassa & robert cray παιζει αδιακοπα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση