audiokostas Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Να σου πω την αλήθεια περισσότερο πρόβλημα έχω με τα aircodition παρά με τη ζέστη ;) Επιτέλους και ένας ......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 :D :D :D Νέστορα, super!!! Ωραίο παίξιμο και η μπάντα δεμένη. Αν υπάρχει κι άλλο υλικό στο αρχείο σου, άσε τις σεμνοτυφίες και δώσε πράμα στο λαό! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Tωρα το ακουσα κι εγω.. Καλα ρε Νεστορα...δε ντρεπεσαι?Δε ντρεπεσαι καθολου? Παιζεις ετσι με τοση αυθεντικοτητα και υφος και μας το κρυβεις τοσο καιρο? :o Καραδεμενη η μπαντα,χωρις καθολου ελληνικουρα,ο τραγουδιστης το λαλαει αψογα.. (Μη μου πεις οτι εσυ τραγουδας?)τι να πω.. Τελειο μιλαμε! Μπραβο ρε παιχτες,μπραβο! Καλα σου λεει ο αμπελοφιλοσοφος. Δωσε πραμα στο λαο! Κοιτα ρε κατι σιγανα ποταμακια,μας πορωσανε νυχτιατικα.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Μπραβο! Πηρα ενεργεια πρωι πρωι...! :D 8) 8) Τον Γιώργο τον δίνετε με leasing ; ;D Μαζι με το Γιωργο θελω και το Νεστορα αλλα με την κουκλα την πωλα του... :-* (μου'χει μεινει στ'αριστερο αυτι απο τοτε...στο δεξι ειναι τα μπρεηκς του Γιωργου! ;D ) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anorimos Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 πολυ καλη δουλεια αν και το δευτερο solo ηθελε λιγο "τρεξιμο"....μπραβο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Καλημέρα και sorry που δεν έχω απαντήσει σε κανέναν αλλά μόλις επέστρεψα από το γυναικοχώρι όπου δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Από δω και πέρα πιστεύω να τα λέμε κανονικά. Καλό φθινόπωρο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 αφού θυμήθηκες το password πάλι καλά ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 πολυ ωραιο το κομμάτι! καλό φθνόπωρο (αντε μπας κ δροσισει λιγο) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Μπράβο. Πολύ μου άρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 διαλεξατε την Live εκτελεση ε? κ με μερικες δικες σας προσθηκες ;D λιγο γρηγορο ειναι κ χανει το groove του. η τελε δεν κολαει με τιποτα.... ;D λειπει το σολο φλαουτο κ η φωνη δεν μου αρεσε.... σορρυ ρε παιδια αλλα ειναι το αγαπημενο μου γκρουπ.... ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση