Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Τ-Ζ-Α-Μ-Ι !!!!! Νέστωρα, βάλε το get ready απο rare earth με το χαλασμένο backing vocal ;D (ενα σημειο ειναι ,δεν πειράζει) που μου είπες. Νέστορα το χεις στο αρχείο σου?..... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Νέστορα το χεις στο αρχείο σου?..... Και 'συ βαλτός είσαι? Κωστα τον Γιωργο μας τον πηρε η αγαπη και ο ερωτας! Αλήθεια είναι. :) Για Smashing Pumpkins ; Δεν ανησυχώ. 8) Κάτι ξέρεις. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Για τους Rare Earth...υπαρχει νεο υλικο,θα ανέβει στα τέλη Αυγούστου... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Για τους Rare Earth...υπαρχει νεο υλικο,θα ανέβει στα τέλη Αυγούστου... Ελπίζω χωρίς τα 2α φωνητικά μου. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Δεν υπόσχομαι τίποτα περί αυτών.. ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Τον Γιώργο τον δίνετε με leasing ; ;D Γιατί καλύτεροι ήταν οι Allman Brothers δηλαδή που είχαν δύο; Τώρα μου ήρθε! 2 ντράμμερς είχαν γκρούπ που τελείωναν σε brothers (Allman, Doobie κλπ.). Όταν θα μετονομαστείτε σε Loose brothers ή κάτι παρεμφερές τότε το συζητάμε. :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Νεστορ τα συγχαρητήρια μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Νεστορ τα συγχαρητήρια μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) THEOD σ' ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Ελπίζω οι θερμοκρασιακές συνθήκες στη Κρήτη να είναι καλύτερες απ' αυτές στην Αθήνα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 ομορφη εκτελεση μπραβο σας κυριοι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 THEOD σ' ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Ελπίζω οι θερμοκρασιακές συνθήκες στη Κρήτη να είναι καλύτερες απ' αυτές στην Αθήνα. ;) Να σαι καλά Νέστορα, οι ευχές μου και σε όλη την μπάντα . Να σου πω την αλήθεια περισσότερο πρόβλημα έχω με τα aircodition παρά με τη ζέστη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση