kostisss Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 ουπαρ λεγεται!!!! χαχα μαλλον θα μπερδευτηκες επειδη ειναι διπλα τα γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 ηπαρ λεγεται! μαλλον θα μπερδευτηκες γιατι ειχες πιει πολυ....! *και εγω ουπατ το ξερω! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 ηπαρ λεγεται! Όπως έλεγε η συγχωρεμένη η Μαλβίνα, κάποιοι θεωρούν ότι το ήπαρ είναι... ξενόγλωσσο, και το προφέρουν με αγγλική προφορά ("heepaar"). :P ;D ;D ;D Για τις κρεμάστρες τώρα, προσοχή στα φινιρίσματα νίτρου, δεν είναι πολύ φιλικές... Καλύτερα μια μικρή πετσέτα στο headstock, εκεί που ακουμπάει στην κρεμάστρα. Το ίδιο ισχύει για 99/100 βάσεις της αγοράς. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Τσεκαρε και τον τοιχο....ξερεις καμια φορα απ'εξω ειναι βαμμενος..απο μεσα ομως...δεν ειναι και τοσο φρεσκος...οχι τοσο για την πτωση της κιθαρας..οσο οτι θα μπορουν να σε βλεπουν οι παραδιπλα μεσα απο την ''τρουπα/ουπατ/ηπατ/ηπαρ''!! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Σκονίζονται όμως έτσι τα κιθαρόνια ;) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Σκονίζονται όμως έτσι τα κιθαρόνια ;) Για αυτο υπαρχει διπλανο θεμα συζητησης! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Πάντως δεν είναι κ κάτι τραγικό το θέμα σκόνης. Αν παίζεις κάθε μέρα αναγκαστικά τη ξεσκονίζεις, απλά μια δυο φορές το μήνα αφιερώνεις κ λίγο χρόνο να ξεσκονίσεις κ κάτω από τις χορδές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Σκονίζονται όμως έτσι τα κιθαρόνια ;) Δεν σκονιζονται, τις παιζω ολες. Αν καποια δεν μου κανει, περνει το δρομο τις για τις αγγελιες του Noiz. Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 http://www.angelplast.gr/site/content/view/18/37/lang,el/ Δηλώνω υπεύθυνα πως δεν έχω καμία σχέση με τον παραπάνω προμηθευτή. Όσο για τις βάσεις, είναι πολύ καλές. Είχα παρόμοιες για αρκετά χρόνια. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 http://www.angelplast.gr/site/content/view/18/37/lang,el/ Δηλώνω υπεύθυνα πως δεν έχω καμία σχέση με τον παραπάνω προμηθευτή. Όσο για τις βάσεις, είναι πολύ καλές. Είχα παρόμοιες για αρκετά χρόνια. παλια μου τεχνη κόσκινο... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση