duckino Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Καπως ετσι φανταζομαι τη δικη μου Les Paul αν ποτε ειχα τα λεφτα για μια! Αν και μαλλον Θα 'πρεπε να λεγεται Less Paul μιας και λειπουν καποια πραματακια απο πανω της (ισως βασικα).Λιτοτης σε ολο της το μεγαλειο. Τωρα απο μαγνητες μη ρωτατε.Δεν εχω ιδεα πως θα ακουγοταν.Απλα εχω βαρεθει να βλεπω 2 humbuckers στα λεσπολια. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 εδώ είμαι εγώ. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό συνδυασμό μαγνητών απ'το κλασσικό 2 hum configuration... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Είναι ενδιαφέρον πάντως το ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό συνδυασμό μαγνητών απ'το κλασσικό 2 hum configuration... Α. Αυτό κράτησες εσύ. (και όχι ότι ΚΑΡΑΚΑΓΚΟΥΡΕΨΑΜΕ εκ νέου) ;D 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Α. Αυτό κράτησες εσύ. (και όχι ότι ΚΑΡΑΚΑΓΚΟΥΡΕΨΑΜΕ εκ νέου) ;D 8) I see the glass half full. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Δύο προτάσεις κι απο δω! I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Και το δικό μου λιώσιμο... Είπα να τα βάλω μαζεμένα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Λοιπον μετα απο συμβολαιο που υπεγραψα με τον σχεδιαστη thiscrookedvulture, μου εφτιαξε της 2 custom κιθαρες μου. (Dani, Niandra) ;D One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 αλλη μια HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Το ξέρω...το ξέρω...Ειναι η πιο πρωτότυπη! ;D Preview_of_“unnamed_document”.pdf "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση