dmilo Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Και μια ακουστική με floyd rose. Δεν ξέρω πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί, αλλά μια και το είχε.... ;) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 βασικα ειχα στο μυαλο μου το μπασο που ειχε φτιαξει! αλλα ειστε τυχεροι που δεν μπορω να βρω το λινκ! :) Με φώναξε κανείς? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Βάλε κ το headstock πράσινο... Έτσι είναι κιτς!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thiscrookedvulture Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ορίστε και οι δικές μου δημιουργίες ;D May da force be wit chu facebook.com/panosbarcodeyanke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Τελευταία ! Υπόσχομαι!! Ορίστε και οι δικές μου δημιουργίες ;D Πολύ μ άρεσε η rising sun ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Ορίστε και οι δικές μου δημιουργίες ;D το διακοπτάκι τι κάνει; ;D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thiscrookedvulture Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, κυρίως για ποζεριά το έβαλα ;D ;D May da force be wit chu facebook.com/panosbarcodeyanke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thiscrookedvulture Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Με έπιασε καλλιτεχνικός οίστρος από το ξενύχτι, και μετέτρεψα την tele μου σε Les Paul. ;) @Evilnye : Την Rising Sun την εμπνεύστηκα από το signature του Matt Heafy: http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/mkhrs-f62205235563dd14ae4bb89d665baa01.jpg May da force be wit chu facebook.com/panosbarcodeyanke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Να και η δικια μου. Btw, και μενα μ'αρεσει η rising sun. What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 το διακοπτάκι τι κάνει; ;D killswitch 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση