Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Κάτσε να παίξω κ εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Kαλη φαση! Αν το ειχε ο thomann on line oi harleybenton θα κοστιζαν το 5πλασιο ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Εγώ έφτιαξα αυτό το διακριτικό κιθαρόνι... Κρίμα να μην το έχει η Ibanez αυτό στα custom μοντέλα της (και συγκεκριμένα στα μπάσα)... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 εκανα κατι παραπλευρο και τελειως ερασιτεχνικο.... ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 εκανα κατι παραπλευρο και τελειως ερασιτεχνικο.... ε οχι και ερασιτεχνικο.....! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 F@#K YEAH... Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ω καλά τώρα είδα ότι έχει κ άλλες τόσες παραμέτρους να πειράξεις... :s Αστο μέχρι τα χρωματάκια καλά είμαστε! βασικα ειχα στο μυαλο μου το μπασο που ειχε φτιαξει! αλλα ειστε τυχεροι που δεν μπορω να βρω το λινκ! :) Με το γνωστό αντίτιμο θα στο βρω εγώ :P http://www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=item;in=191 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Πως σας φαίνεται η δικιά μου; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 I'll play! ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Πως σας φαίνεται η δικιά μου; ;D Έπιπλο, έπιπλο!!! I'll play! ;D AvocantoBurst? ;D ;D ;D (ωραίο όμως) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση