alderbody Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τις προάλλες στου nd το έκραξα το olympic white κατά τ'άλλα. ;D οταν ειναι για SG και Oly white μου ερχεται στο μυαλο η SG του Hendrix με τους 3 humbuckers... :-* Την χρησιμοποιησε (μεταξυ αλλων) στο live in sweden το 1969 (για οσους εχουν αυτη τη στιγμη προσβαση σε videos), οταν η Strat του αρνουνταν πεισματικα να κρατησει κουρδισμα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 να, τη ζωγραφισα μανι-μανι... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τις προάλλες στου nd το έκραξα το olympic white κατά τ'άλλα. ;D Από τις πιό όμορφες που έχω δεί! Προσωπικά το hardware θα το προτιμούσα σε ασημί... :P The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Από τις πιό όμορφες που έχω δεί! Προσωπικά το hardware θα το προτιμούσα σε ασημί... :P Μωρέ ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα χρυσά, αλλά αν πας προς Custom look..."πρέπει". ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ξύλο :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Κάτι λιτό και συντηρητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Σχεδον ολους μας αρεσει το relic παντως :P :P mojoooo 8) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Κάτι λιτό και συντηρητικό. Just play the damn thing εεεέ;;;!!!!! ;D The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Ε μα, ναι, αν θέλετε μπλιμπλίκια και διακοπτάκια να πάτε αλλού κύριε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Μόλις με πήραν από το κοστομ σοπ, είναι έτοιμο το prototype του signature μοντέλου μου "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση