TbTr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Παρατηρώ ότι οι ποιό πολύ φτίαξατε όργανα που λογικά δεν θα αγοράζατε ποτε! Εγώ έφτιαξα δύο κιθαράκια που θα αγόραζα σίγουρα!! ;D Τι λέτε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitris199321 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Να και η δικιά μου δημιουργία....κομεντ ιφ γιου γουοντ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Καλή φάση!!! Εγώ έτσι την γουστάρω την δικιά μου! Με maple top ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Ωω πολύ ωραίος ο editor! Δεν το είχα δει. Να και η δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinner Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Για τσεκάρετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 πλακα πλακα μου ελυσε τα χερια. Με γλιτωσε απο αρκετο βγαλε-βαλε... εφταξα την LesPaul μου με τα stock Klusons και με Grover rotomatics που εχω και ψηνομαι να ...της τα φορεσω. ...τελικα μου αρεσουν και τα δυο :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MitiliRay Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Θα γίνω αιρετικός αλλά αν έφτιαχνα ποτέ παρκαστερ θα ταν έτσι! Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δεκτή και σε μαύρη αν τα λοιπά specs είναι ταυτόσημα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τις προάλλες στου nd το έκραξα το olympic white κατά τ'άλλα. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sd40 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 ...εκπληκτικό εργαλείο....νομίζω ότι κατέληξα στο επόμενο prozectακι....μια παλιά λεσποειδή να μετατραεί σε θεϊκό εργαλείο..... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση