apo83 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει καλλητερη εφαρμογη αυτη την στιγμη στο net! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Καμία εφαρμογή για Strat δεν υπάρχει? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Καμία εφαρμογή για Strat δεν υπάρχει? Υπάρχουν διάφορα άλλα, αλλά οχι σαν το συγκεκριμένο. Για Ibanez http://www.jemsite.com/vrg/ Κι εδώ για διάφορα άλλα http://www.yajimastringworks.com/tct/yswtct-kisekae-e.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apo83 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Καμία εφαρμογή για Strat δεν υπάρχει? ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ;D guitar builder απο την fender οριστε και η δικια μου strat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Η rising sun τέλεια! Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 αναβαθμίστηκε ο Φρανκ και έχει νέα καλούδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 να και μια σεμνη, παραδοσιακη κιθαρα που δεν προκαλει. Αφιερωμενη στον Elavd που τοσο πολυ θελει μια SG... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 να και μια σεμνη, παραδοσιακη κιθαρα που δεν προκαλει. Αφιερωμενη στον Elavd που τοσο πολυ θελει μια SG... ;D Μη μου τον ζορίζετε, θά'ρθει κι η δική του ώρα... ;D Ευχαριστούμε για το heads up, παίζω και μαθαίνω με τον SG Editor. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Φιλ φρι του κόμεντ ;D Πάντως εμένα μ'αρέσει και αν υπήρχε θα την αγόραζα Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Μου έριξες Aqua Forte στα μάτια. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση