funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Και μία καινούρια πιο καλοκαιρινή δημιουργία!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Δεν ειναι τοοοσο les paul.....αλλα εγω ετσι θα την ηθελα Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
v.victor Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 I guess κάπως έτσι θα ήταν η τέλεια Les Paul για μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 εβλεπα τις δικές σας, δεν μου αρεσε καμία ( οκ υπερβάλλω, μου αρέσαν κανα δυο ) οπότε είπα να βάλω και την δικιά μου... σε επόμενο ποστ θα σας δωσω και εναν λογαριασμό για να μου κατεθέσεται λεφτα ώστε να την φτιάξω... https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzman Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Εγώ επειδή είμαι ολιγον φαν του Paul Gilbert μετετρεψα την PGM μου σε Les Paul... LES PAUL GILBERT! ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! οποιος θελει κανει donate να την φτιαξω κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikoms Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Να και μια από εμένα... λίγο από όλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Το παράκανα λίγο έ; Καλή φάση το προγραμματάκι! The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Να και μια από εμένα... λίγο από όλα ! Έλα ρέ; Στήν ίδια στιγμη τις ανεβάσαμε και σχεδόν την ίδια σκέψη (φιλοσοφία) χρησιμοποιήσαμε! ;) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thiscrookedvulture Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Έχουμε βάλει ένα στοίχημα με τον rhcpgiannis, για το ποιός θα φτιάξει την πιο άσχημη κιθάρα. Η πρώτη είναι η δικιά μου. τι πιστεύετε εσείς; May da force be wit chu facebook.com/panosbarcodeyanke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Έχουμε βάλει ένα στοίχημα με τον rhcpgiannis, για το ποιός θα φτιάξει την πιο άσχημη κιθάρα. Η πρώτη είναι η δικιά μου. τι πιστεύετε εσείς; Ρέ μάγκα!Την κιθάρα των ονείρων μου έφτιαξες! Τέλεια είναι! Απλά, ένα εργαλείο τέχνης! Την θέλω τώρα! :o The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση