X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Είπα να μοιραστώ τα νέα, αφού είμαι σίγουρος πως πολλοί δούλεψαν αρκετά τον πρώτο LP editor. Ο Frank Montag έβγαλε τη δεύτερη έκδοση του προγράμματος με αρκετά νέα features, διαφορετικά cutaways, pickup configurations, pickguards κι άλλα τέτοια καλούδια. Και φυσικά, είναι δωρεάν (όποιος θέλει ρίχνει και τον οβολό του, υπάρχου donation επιλογές). Το πρόγραμμα είναι ακόμα σε pre-launch φάση, αλλά λειτουργεί μια χαρά. SC Guitar Editor Have fun, και καλό... κάψιμο! :) Όποιος θέλει ας ποστάρει και τις δημιουργίες του στο παρόν θέμα. Αν είμαι σε λάθος κατηγορία ή παραβιάζω κάποιο κανόνα mod to taste. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ωραίο "παιχνιδάκι", δεν το είχα υπόψιν μου. Για δες καλά τα πήγα? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Ποζεριά σκέτη!!! Nice! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 ρε σεις...πώς σώζετε την εικόνα στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Print screen, paste στη ζωγραφική, ένα cut μόνο στο σημείο της κιθάρας, paste σε νέο αρχείο και save. Από 'κεί και πέρα εγώ τα πέρασα στο Photobucket, ο William τα ανέβασε στο noiz ως συνημμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Δεν είναι καμιά πρωτότυπη δημιουργία, αλλά μια τέτοια les paul θέλω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 p90s, wraparound, f hole, tv yellow 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 p90s, wraparound, f hole, tv yellow 8) παλι καλα! με σενα φοβομουν πως θα σκαγε κανα πορτοκαλι με μωβ. :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 παλι καλα! με σενα φοβομουν πως θα σκαγε κανα πορτοκαλι με μωβ. :) Κάτι τέτοιο ας πούμε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Κάτι τέτοιο ας πούμε? ;D βασικα ειχα στο μυαλο μου το μπασο που ειχε φτιαξει! αλλα ειστε τυχεροι που δεν μπορω να βρω το λινκ! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση