boithia Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2006 Geia sas, Thelw na agorasw enan enisxuth mpasou mexri 500 euro Eimai anamesa ston Sweet 15 ths warwick kai ton Peavy TKO 115 Poion 8a protimousate kai giati? an exete kapoia kaluterh protash peite mou! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 Fender Rumble 100 Ελλαδα εχει κατι λιγοτερα απο 500 ευρω. Βεβαια μπορεις να τον βρεις πολυ πιο φθηνα στο Internet (τιμη thomann 290). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boithia Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 Tha parageilw apo ekswteriko o warwick exei 360, o peavy 440, kai o fender rumble 100 exei 300. pisteueis einai kaluterh h epilogh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2006 Γράφουμε ελληνικά οχι greeklish. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Κοιτα, εγω προσωπικα θα προτιμουσα τον Fender Rumble. Μαλιστα μαζευω και λεφτα για να τον αποκτησω. Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω ακουσει ακομα αλλα εχω διαβασει ΠΑΡΑ πολλες κριτικες και δεν ηταν ουτε μια κακη. Ολες λεγανε οτι ειναι φοβερος ενισχυτης. Γενικα δεν εχω πετυχει μεχρι στιγμης 'κακο' fender' ενισχυτη. Ειναι ολοι πολυ καλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2006 Σου προτείνω τον SWR LA15. Είναι αυτός εδώ... http://www.thomann.de/thoiw7_swr_la15_bass_combo_prodinfo.html Ψάχνοντας λίγο στο δίκτυο θα βρεις πληροφορίες και reviews, πάντως επειδή τον έχω ακούσει μπορώ να πω ότι είναι super για practice amp και πρόβες όπου οι κιθαρίστες δεν θα ξεπερνούν τα 65 Watt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση