Προς το περιεχόμενο

FL studio - recording question

DaRkNezZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το εξής θέμα καθότι νέος σχετικά με το FL studio

Έχω ηχογραφήσει την κιθάρα μόνη της (.wav αρχειο). Θέλω τώρα να ηχογραφήσω τα φωνητικά ακούγοντας από το πρόγραμμα (με ακουστικά προφανώς) την ηχογράφηση της κιθάρας αλλά ξεχωριστά απο αυτήν. Βάζω το recorded αρχειο (κιθάρα) σε ένα track και εν συνεχεία πηγαίνω μέσω του edison να ηχογραφήσω.  Όταν συνδέσω λοιπόν το μικρόφωνο στην είσοδο της κάρτας ήχου και πάω μέσα απο το edison (τον audio editor) να ηχογραφήσω τότε μαζί με τα φωνητικά ηχογραφείται και η κιθάρα, οπότε το τελικό αρχείο τα περιλαμβάνει και τα δύο μαζί. Ξέρεις κανείς πως γίνεται να ηχογραφηθούν τα φωνητικά ξεχωριστά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηχογράφησες εξ' αρχής λάθος την κιθάρα(απο το γενικό κανάλι δλδ).Πήγαινε έναρξη-π'ινακας ελέγχου-ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής-ήχος-και πατάς "ένταση" στην ηχογράφηση.Στο volume control τσεκάρεις ποιο κανάλι σου κάνει τη ζημιά(ή το γουειβ η το λαιν ιν ανάλογα στο καθε πισι).Ελπίζω να είναι αυτό το εύκολο............

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου