kavajo Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Καλησπερες, ωραιο το πρωτο αλλα το are you gonna go my way ειναι για ηχογραφηση κανονικα και ασαλιωτα, πολυ καλη δουλεια μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Πολύ καλά και τα δύο, ο τραγουδιστής κάνει πολύ καλά και τα λέει με τον τρόπο του. Σε κάποια σημεία ακούγεται λίγο σφιγμένος για να μην κάνει λάθος. Τα όργανα είναι πολύ καλά και αρκετά καλός ήχος. Το σολάκι του Kravitz μου άρεσε πολύ, μπράβο στον παίχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία και τα δύο. Κορυφή. Συνεχίστε την καλή δουλειά. :D :D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Καλησπερες, ωραιο το πρωτο αλλα το are you gonna go my way ειναι για ηχογραφηση κανονικα και ασαλιωτα, πολυ καλη δουλεια μπραβο Ευχαριστουμε πολυ!! Θα κοκκινισω :-[ !! ;D Asffm71, επισης ευχαριστουμε ! Να σημειωσω οτι προκειται για δυο τραγουδιστες, αλλο παιδι τραγουδαει σε καθε κομματι. Ποιος απο τους δυο σου ακουγεται σφιγμενος? Ή μηπως και οι δυο? ;D Thepilgrim, thanx a lot για το σχολιο και για τον κοπο σου να μας ακουσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Μμ πιό πολύ στο θα πάρω φόρα, αλλά να μην πάρουν την παρατήρηση στραβά. Είναι το άγχος της ηχογράφησης που μερικές φορές κάνει τον τραγουδιστή να προσπαθεί να τραγουδήσει ίσια. Μια χαρά τα λένε και οι δύο και είμαι σίγουρος ότι στο Live θα είναι πολύ πιό χαλαροί. Keep it up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Μμ πιό πολύ στο θα πάρω φόρα, αλλά να μην πάρουν την παρατήρηση στραβά. Είναι το άγχος της ηχογράφησης που μερικές φορές κάνει τον τραγουδιστή να προσπαθεί να τραγουδήσει ίσια. Μια χαρά τα λένε και οι δύο και είμαι σίγουρος ότι στο Live θα είναι πολύ πιό χαλαροί. Keep it up! ok φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις παρατηρησεις σου!! Μας αρεσουν, διορθωνομαστε ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Και το αλλο: Εξαιρετικό!. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Εξαιρετικό!. Ευχαριστουμε!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Άψογοι από κάθε άποψη. Το Kravitz μου άρεσε λίγο περισσότερο αλλά γενικά και τα δύο είναι jet!!! Μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Ευχαριστουμε πολυ φιλε manos_m! Πραγματικα δεν περιμενα να ακουσουμε τοσο καλες κριτικες! Thank you all! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση