Προς το περιεχόμενο

Αμα τα παρω, θα παρω φορα! Και επισης, θα παρεις το δρομο μου?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερες, ωραιο το πρωτο αλλα το are you gonna go my way ειναι για ηχογραφηση κανονικα και ασαλιωτα, πολυ καλη δουλεια μπραβο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλά και τα δύο, ο τραγουδιστής κάνει πολύ καλά και τα λέει με τον τρόπο του. Σε κάποια σημεία ακούγεται λίγο σφιγμένος για να μην κάνει λάθος. Τα όργανα είναι πολύ καλά και αρκετά καλός ήχος. Το σολάκι του Kravitz μου άρεσε πολύ, μπράβο στον παίχτη.

Καλησπερες, ωραιο το πρωτο αλλα το are you gonna go my way ειναι για ηχογραφηση κανονικα και ασαλιωτα, πολυ καλη δουλεια μπραβο

Ευχαριστουμε πολυ!! Θα κοκκινισω  :-[ !! ;D

Asffm71,  επισης ευχαριστουμε ! Να σημειωσω οτι προκειται για δυο τραγουδιστες, αλλο παιδι τραγουδαει σε καθε κομματι. Ποιος απο τους δυο σου ακουγεται σφιγμενος? Ή μηπως και οι δυο?  ;D

Thepilgrim, thanx a lot για το σχολιο και για τον κοπο σου να μας ακουσεις!

Μμ πιό πολύ στο θα πάρω φόρα, αλλά να μην πάρουν την παρατήρηση στραβά. Είναι το άγχος της ηχογράφησης που μερικές φορές κάνει τον τραγουδιστή να προσπαθεί να τραγουδήσει ίσια. Μια χαρά τα λένε και οι δύο και είμαι σίγουρος ότι στο Live θα είναι πολύ πιό χαλαροί. Keep it up!

Μμ πιό πολύ στο θα πάρω φόρα, αλλά να μην πάρουν την παρατήρηση στραβά. Είναι το άγχος της ηχογράφησης που μερικές φορές κάνει τον τραγουδιστή να προσπαθεί να τραγουδήσει ίσια. Μια χαρά τα λένε και οι δύο και είμαι σίγουρος ότι στο Live θα είναι πολύ πιό χαλαροί. Keep it up!

ok φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις παρατηρησεις σου!! Μας αρεσουν, διορθωνομαστε ! :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου