Προς το περιεχόμενο

Egnater Rebel -20 VS Tweaker Head VS Vox Nighttrain

sweak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είναι θέμα σε όλους τους ενισχυτές που χρησιμοποιείς το drive τους. Αν βάλεις πχ. το delay πριν την παραμόρφωση το αποτέλεσμα θα είναι λίγο χαόδες ;D

Μπορείς να το δοκιμάσεις και με τα πεταλάκια σου. Αν τώρα χρησιμοποιείς τον ενισχυτή αποκλειστικά για τα καθαρά του και έχεις πετάλια για παραμόρφωση, τότε πιθανότατα δε θα έχεις πρόβλημα.

+1

Στην περίπτωση που θες να παίζεις με πετάλια για drive, ίσως υπάρχουν και άλλες λύσεις  / προτάσεις για tube amp heads.

πάντως όλα εξαρτώνται από τον ήχο που θες να βγάλεις: έχω ακούσει και egnater tourmaster με delay "πριν" το γκάζι (carbon copy) και δεν μου φάνηκε χαώδες το αποτέλεσμα. σε κάθε περίπτωση, ο rebel έχει fx loop.

επιμένω πάντως ότι θα βοηθούσε να μας πεις τι περίπου ήχο θες να βγάλεις και με τι καμπίνα θα παίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα..δεν παιζω κατι συγκεκριμενω...hard rock σκεψου 60's,bluesιες,funkιλες(εξου για τα καθαρα)...βεβαια υπαρχουν και στιγμες καφριλας που μου καρφωνεται και παιζω punk αλλα νταξ...για καμπινα σκεφτομουν την framus με τα 2 12αρια http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου