Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 ο φίλος έχει φτιάξει ρέπλικα αυτού http://www.drum-tec.de/ddt-digital-drum-truss-tom-10-p-467.html και το έχει κάνει και πολύ καλά απότι βλέπω... προσωπικά θα εβλεπα αυτο το DiY Trigger Project ως ευκαιρία για μεροκάματο :) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Κατι αντιστοιχο με του Πετρου ειναι και το δικο μου με τη μονη διαφορα οτι χρησιμοποιω και a to e πιατα ;) Hampis...Την gretsch catalina σου τρίγκαρες????? Προσοχη τα φαλτσοκοψίματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Hampis...Την gretsch catalina σου τρίγκαρες????? Προσοχη τα φαλτσοκοψίματα.... Εχω 2 Gretsch,αυτη ειναι η catalina ash που τριγκαρα.Το ξερεις οτι παντα ηθελα real size και στα ηλεκτρονικα ;) φαλτσοκοψιματα ? ??? δεν εχω πειραξει τιποτα, εχω βαλει roland triggers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 από απόδοση πώς πάνε όμως? Είμαι πολύ ικανοποιημένος.. Παραθέτω ένα βιντεάκι! real size edrums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickdrummer Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 exo mia yamaha dtx press 4 special kalo set arketa kalo alla den mporo na kano kai polla pragmata apano sto kaoutsouk diladi euixa pardidles doubles k.tl kai skedtomai na vgalo to snare to tp 100 kai na valo dtx pad apo ta kainoiurgia kai opos eida sto video kanei perisoteres anapidiseis i bageta kai isos mporo na kano perisotera aksizei na agoiraso ena dtx pad i na valo ena snare mesh head tis roland??? :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 απο τι βλεπω στους δυο πρωτους ''κατασκευαστες'' χρησιμοποιουν triggers της roland με module επισης της roland ! δεν γινετε να συνδιασουμε triggers και module διαφορετικων εταιρειων??? ασ πουμε να βαλουμε http://www.thomann.de/gr/ddrum_triggerset.htm με εναν module της roland! απ οτι καταλαβαινω μαλλον δεν θα εχουν αψογη συνεργασια και καπου θα χανεται το πραγμα! το ιδιο επισης θα ρωτουσα και για τα πιατινια! δηλαδη αν γινετε να συνδιασουμε διαφορετικες εταιρειεσ! ευχαριστω.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, γίνεται να συνδιάσεις προϊόντα άλλων εταιριών αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αποδίδουν στο βέλτιστο ή και να υπάρχουν δυσλειτουργίες. Πριν απο οποιαδήποτε αγορά πρέπει να το σιγουρέψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση