hampis Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Κατι αντιστοιχο με του Πετρου ειναι και το δικο μου με τη μονη διαφορα οτι χρησιμοποιω και a to e πιατα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triainoforos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Παιδια βαλτε φωτογραφιες απο την μποτα σας οπωσδηποτε να δουμε τι κανατε εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Πέτυχα το ίδιο σχεδόν με τον Πέτρο, με πολύ λιγότερα χρήματα, αλλά με πολύ περισσότερο κόπο... Αγόρασα μια μεταχειρισμένη ντραμς χωρίς πιατίνια 60€, drum tec double ply δίχτυα (βλ. roland), εγκέφαλο alesis trigger i/o (χωρίς ενσωματωμένους ήχους και χρήση με vst instruments μονο), pintech hihat και 3 ακόμα πιατίνια millenium ενώ τους triggers (dual zone) τους έκανα μόνος μου και τους βίδωσα μέσα στα τύμπανα μια για πάντα! Παραθέτω φωτογραφίες (τα έχω κάπως πρόχειρα καθώς περιμένω τα υπόλοιπα πιατίνια) ΥΓ1 Οι βιδες της ντραμς είναι λίγο σκουριασμένες αλλά δεν τις άλλαξα γιατι ειναι πιο vintage έτσι... ΥΓ2 Τo πίσω δέρμα της κάσας το έβαψα κόκκινο της φωτιάς με σπρέϋ.. ΥΓ3 Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άλλοι trigger μηχανισμοί made in Greece.. αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο ας το μοιραστεί! ΥΓ4 Ευσημα και σε ανθρώπους του Παν. Πειραιώς για το συμβουλευτικό τους ρόλο σε θέματα R&D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Πέτυχα το ίδιο σχεδόν με τον Πέτρο, με πολύ λιγότερα χρήματα, αλλά με πολύ περισσότερο κόπο... Αγόρασα μια μεταχειρισμένη ντραμς χωρίς πιατίνια 60€, drum tec double ply δίχτυα (βλ. roland), εγκέφαλο alesis trigger i/o (χωρίς ενσωματωμένους ήχους και χρήση με vst instruments μονο), pintech hihat και 3 ακόμα πιατίνια millenium ενώ τους triggers (dual zone) τους έκανα μόνος μου και τους βίδωσα μέσα στα τύμπανα μια για πάντα! Παραθέτω φωτογραφίες (τα έχω κάπως πρόχειρα καθώς περιμένω τα υπόλοιπα πιατίνια) ΥΓ1 Οι βιδες της ντραμς είναι λίγο σκουριασμένες αλλά δεν τις άλλαξα γιατι ειναι πιο vintage έτσι... ΥΓ2 Τo πίσω δέρμα της κάσας το έβαψα κόκκινο της φωτιάς με σπρέϋ.. ΥΓ3 Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άλλοι trigger μηχανισμοί made in Greece.. αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο ας το μοιραστεί! ΥΓ4 Ευσημα και σε ανθρώπους του Παν. Πειραιώς για το συμβουλευτικό τους ρόλο σε θέματα R&D φίλε μπράβο σου και λίγα λέω! υποθέτω ότι τα DIY Triggers που έβαλες, τα εμπνευστηκες από το www.drum-tec.de και προφανώς θα ψάχτηκες για το πως μπορείς να τα φτιάξεις μόνος σου! εύγε, αν είναι καλή η κατασκευή, εστω προσεγμένη, παίζει να είναι και τα πιο αξιόπιστα triggers που παίζουνε. του drum-tec όμως παντως αν θυμάμαι καλά δεν τα λες και ''οικονομικά''... ωραίος ρε μαν! έκανες την πιο vfm δουλειά! από απόδοση πώς πάνε όμως? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ.. Ναι τα triggers τα πρωτοείδα εκεί και ακολούθησε αρκετό διάβασμα, ψάξιμο και πειραματισμός. Ευτυχώς είχα την τύχη να έχω διδακτορικούς θεωρητικούς συμβούλους που με βοηθήσανε με βασικά ζητήματα ειδικότερα στην αρχή. Μετά έπρεπε να βρω τα υλικά... Για ότι τεστ έχω βασιστεί στο sequencer του cubase όπου ελέγχω τι γράφει και τις διάφορες παραμέτρους.. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από το 2ο τομ στο οποίο έχω ανεπιτυχώς πρωτοτυπήσει και δεν παράγονται αρκετά βολτ στο ριμ. Μπορώ να το φτιάξω όμως... Κατά τα άλλα οι δυναμικές και η αίσθηση παιξίματος είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα.. vfm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Punk As Fuck Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2010 παιδιά ερώτηση έχετε dual trigger με αυτόν τον τρόπο? Πχ. στο snare όντα χτυπάς στεφάνι τρικγάρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 εννοείται! και όχι μόνο στο ταμπούρο αλλά σε όλα τα τύμπανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Και ποσο κοστιζει ενας τετοιος μηχανισμος? Δηλαδη mesh head για μποτα ταμπουρο 2 ρακ τομς και 2 φλορ τομς και τα αντιστοιχα dual triggers? http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Punk As Fuck Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Με λίγα λόγια γλιτώνεις τα μισά και λεφτά από το να πάρεις μια TD-20 πχ και το έχεις σε ένα real set που σε studio που δεν σε νοιάζει ο θόρυβος που κάνει ένα drum set μπορείς να γράφεις midi αλλάζοντας ουσιαστικά τα πιάτα με της roland και συνδέοντας το module της TD-12 με τα triggers! Μου φαίνεται ονειρικό :D ! Είδα στο site για τα trigger που μπαίνουν μέσα στο κάθε tom - snare μια μικρή επέμβαση με δεν αλλάζεις ούτε δέρματα ούτε τίποτα! Κ*&&*α !!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2010 Και ποσο κοστιζει ενας τετοιος μηχανισμος? Δηλαδη mesh head για μποτα ταμπουρο 2 ρακ τομς και 2 φλορ τομς και τα αντιστοιχα dual triggers? Ανάλογα το mesh head και ανάλογα το είδος του trigger... http://www.drum-tec.de Στην περίπτωσή μου η κατασκευή κάθε trigger μηχανισμού κόστισε περίπου 10€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση