argytar Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Λοιπόν ήρθε τελικά ο ενισχυτάκος! Μού κανε εντύπωση πόσο ελαφρύς είναι και πόσο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον πρόσεξε... carbon comp resistors ,new filter caps κλπ κλπ σκονη και mojo at no extra charge οπως μου ειπε ο ιδιος! Ειναι του 64 και μυριζει όντως να ναι 56 χρονών!! NOS λαμπες Tον δοκίμασα με διάφορες καμπίνες και ο καλυτερος συνδυασμός ήταν με την καμπίνα του Δόκτωρος Ζ (2χ10) ... πολλά μπασα και ωραίο drive. Εδω σε μια πιο ψευδο στακ εκδοση δυο tweed καμπινακια μια με 12αρι και μια με 10αρι (η δευτερη πανω πανω πωλειται κιολας μιας και ...εχω γεμισει το σπιτι καμπινες) αναρρωτιέμαι τι μαγνητικό πεδιο να εχει το δωματιο... με λιγα λογια ο εξοπλισμος ειναι -1483 Silvertone amp -1x10 tweed cab w/ Weber Alnico Blue pup -1x12 tweed cab w/ Tone Tubby Alnico 12" -1966 Gretsch 6120 Chet Atkins Nashville -Malekko Spring chicken -Analogman Analog delay -Telegun Overdrive cream -Demeter tremulator νομιζω ότι ακριβώς ιδιο εχει και ο κιθαριστας των REM και παρεμφερείς χρησιμοποιει και ο Jack White και σίγουρα με αρκετή τεχνική υποστήριξη διότι δε φημίζονταν για την ανθεκτικότητά τους αυτοί οι ενισχυτές...με σέρβις όμως έρχονται-όπως λέει και ο superfunk. Ο ενισχυτής γενικά μου άρεσε και νομίζω ότι μπορεί να δώσει σε κάποιον εναν signature sound αν θέλει να ακούγεται λίγο διαφορετικά...θα δείξει.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Καλόπαιχτος!!! http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Καλόπαιχτος!!! Ευχαριστώ doctor!! Ψάχνω ακόμα με ποια καμπινα να τον χρησιμοποιήσω...θα δείξει! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Προς Superfunk: Πώς σου ακούστηκε? Μοιάζει με αυτόν που είχες στην Αμερική σε ήχο? Εδώ βέβαια είναι όλα τα κοντρολς @noon. Ισα ισα αρπαζει λιγο (sweet spot?) Παντως τον εχω εκτός πριζας σε μερος που να ειναι σε μαρμαρινο πατωμα τελειως μονος χωρις ευφλεκτα επιπλα κοντα ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Παντως τον εχω εκτός πριζας σε μερος που να ειναι σε μαρμαρινο πατωμα τελειως μονος χωρις ευφλεκτα επιπλα κοντα ;) ;DΩραία, τώρα ξεκρέμασε τις κουρτίνες και πάρε και 2 πυροσβεστήρες καλού-κακού ;D http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 ;DΩραία, τώρα ξεκρέμασε τις κουρτίνες και πάρε και 2 πυροσβεστήρες καλού-κακού ;D Εκεί που είναι δεν έχει κουρτίνες!! Και ναι έχω πάντα πυροσβεστήρα στο δωμάτιο από τότε που ο ενισχυτής του μπάσου (κινεζικός Hartke) άρχισε να βγάζει άσπρο καπνό... :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Σοβαρά τώρα, ο ενισχυτής είναι all the money! http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Θεεεενξ!!Σα φάτσα ειδικά είναι και γ@μώ! Μυρίζει και παλιαντζούρα, γουστάρω! Έπρεπε να βιδώσω τον μετασχηματιστή γιατί συντονιζόταν και έτριζε στη μπάσα ΣΟΛ! Θέλει συνήθεια είναι περίεργος και ιδιοσυγκρασιακός πολύ, οπως έλεγε ο Tzak white θελει να παλευεις μαζι του για να παίξει... Αντε να δούμε live πως θα βγει! Μάλλον πρέπει να τα πουλήσω όλα και να πάρω έναν 6G6B bassman...! (Αλλά ποιος τον κουβαλάει??) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Αλλά ποιος τον κουβαλάει?? Χμμμμ...Ώρα να αποκτήσετε roadies... http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Χμμμμ...Ώρα να αποκτήσετε roadies... κάτσε να βρούμε πρώτα κοινό... στην Ελλάδα ζώμεν... Επίσης για μία #@υλα ζούμε -πέρα από την ιατρική -γι' αυτό υπάρχει και το νοιζ... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση