TO N Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 περιμενα ενα mp3 player στην αθήνα στο σπίτι μου και μετά απο τρεις βδομάδες ο πωλητής μου έδωσε ένα tracking number(αριθμό εισαγωγής στη χώρα νομίζω). όταν ρώτησα στα ελτα μ είπαν οτί αυτό το tracking number έχει αποσταλεί στη καλαμαριά. επικοινώνησα με τον seller και μ είπε οτι θα μ στείλει τα λεφτά με το που λάβει πίσω το δέμα. απο τότε πέρασαν 2 μήνες κι ακόμα περιμένω..Sad τι κάνω?που να παραπονεθώ για να πάρω τα λεφτά μ πίσω? ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Αν πλήρωσες με Paypal..... file a claim Αν πλήρωσες με πιστωτική..... κάνε αμφισβήτιση συναλλαγής Αν πλήρωσες με άλλον τρόπο ας πρόσεχες.... Ρίξτου ένα μυνηματάκι να κόψει τον λαιμό του να στο στείλει και χώστου και ένα αρνητικό Feedback.... Μπορείς να συμπληρώσεις και φόρμα μη παραλαβής στο Ebay επίσης..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι μετά από δύο μήνες χάνεις το δικάιωμα για negative feedback ή claim. Τσέκαρε στους όρους του ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 περιμενα ενα mp3 player στην αθήνα στο σπίτι μου και μετά απο τρεις βδομάδες ο πωλητής μου έδωσε ένα tracking number(αριθμό εισαγωγής στη χώρα νομίζω). Μετά από 3 εβδομάδες? Μήπως το χειρίστηκες λάθος από την αρχή? Σε τόσο διάστημα θα είχε φτάσει από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Όχι να σου δώσει το track number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση