Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για Hardcore/Deathcore καταστάσεις???

tns13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ksekoyrdiste με ολο το σεβασμο και χωρις να σε γνωριζω αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ασχημο να γ***με το τοπικ του παιδιου.

με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν.

Για το θεμα του Floyd...ΟΛΑ τα οριτζιναλ φτιαχνονται πλεον Κορεα...

Μονο τα Σαλλερ στη Γερμανια ειναι η εξαιρεση...

Υπαρχουν τα licensed της Schaller , υπαρχουν τα αυθεντικα της Schaller , υπαρχουν τα Gotoh , υπαρχουν τα trs και υπαρχουν , πιστεψε το ακομα αμερικανικα floyd

Αλλο το οriginal και αλλο το original series .

Τωρα να απαντησω και ον τοπικ γιατι τοση ωρα μιλαγα off topic .

Θεωρω μια βαρυτονη η μια 7χορδη κιθαρα με σταθερη γεφυρα και active μαγνητες ειναι αυτο που ψαχνεις

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

με ολο τον σεβασμο , στειλε ενα μηνυμα στους mods να το σβησουν.

Να σβησουν ποιο ?

Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic !

EXPECT THE UNEXPECTED...

Να σβησουν ποιο ?

Σε λιγο θα μας πεις οτι σε προσβαλαμε κιολας,παλι καλα που καταλαβες οτι τοση ωρα μιλαγες offtopic !

ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις

Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread  ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις .

βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore !  ;D

Recording is God's way of tellin you that you suck

ρε πασα μου τοση ωρα με πατροναρεις οτι ...μαω την κουβεντα και συ τι κανεις ? κανεις ακριβως το ιδιο που με κατηγορεις

Αν νοιαζεσαι για την συνοχη του thread  ή κανε flag τα μηνυματα μου σε καποιον mod ή στειλε μου Pm να μου το πεις .

βασικα πρεπει να πουμε στο παιδι οτι με τον modelling ενισχυτη που εχει και με σκαφος να παιζει μπορει ανετα να παιξει deathcore !  ;D

Εχεις δικιο αλλα καταλαβαινεις πιστευω  ;D.

Δεν σε κατηγορω :o μην το παρακανουμε γιατι στο τελος μια κουβεντα θα λεμε και μετα θα βγαζουμε εξω τα κουμπουρια.. :D

Οσο για τον ενισχυτη συμφωνω σε μεγαλο βαθμο... ;D

EXPECT THE UNEXPECTED...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου