tns13 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Ψάχνω ένα πετάλι που τα βγάζει πολύ βρωμιά, για HardCore καταστάσεις. Τί προτείνετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Σου προτείνω αυτό... http://www.noiz.gr/index.php?topic=171309.0 seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 [urlhttp://www.thomann.de/gr/digitech_death_metal.htm][/url] αι γρεμιζεισ πολυκατοικια. Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Εγώ προτείνω αυτό. Έχει και noise gate. ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Εγώ προτείνω αυτό. Έχει και noise gate. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaRkNezZ Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Για το biyang metal end king τι λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Για το biyang metal end king τι λέτε ? μπορείς να δώσεις κάποιο linik? ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaRkNezZ Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Για δες εδώ : Το συγκεκριμένο πετάλι δεν το έχω ακούσει προσωπικά αλλά το είχαν προτείνει ανεπιφύλακτα δύο μέλη του forum σε παλαιότερη συζήτηση ως αρκετά αξιόπιστο και με αρκετές δυνατότητες και ψήνομαι να το πάρω και εγω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Φαίνεται καλό. Από τιμή πως πάει? ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Ψάχνω ένα πετάλι που τα βγάζει πολύ βρωμιά, για HardCore καταστάσεις. Τί προτείνετε?? πιστευω κατι σαν και αυτο εδω θα σε βολεψει,τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι μεσα στο μπατζετ σου... http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_metal_muff.htm EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση