matawan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Ενα τεραστιο κομματι και μια υπεροχη διασκευη Thunder road - Tortoise & Bonnie 'Prince' Billy It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Φανταστικό κομμάτι. Θυμήθηκα τώρα πως οταν, πριν χρόνια, άκουσα το I Gave You του Bonnie Prince Billy μου πέσανε τ'αυτιά. ..Κι ακόμα τα ψάχνω ;D Θενκς matawan! Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Εισαι ανδρας με γουστο Kostri. Τo "I Gave You" ειναι απιθανο κομματι απο καθε αποψη, επιπλεον ολος ο δισκος ειναι αψογος και ο Matt Sweeney που παιζει κιθαρα ειναι ΘΕΟΣ και ατομαρα! :) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Ωραίος γενικά ο κύριος Oldham (+1 στα σχόλια για το "I gave you"), αλλά η διασκευή στο "Thunder road" με χάλασε λίγο. Δε λέω, διασκευή με άποψη, αλλά αφαιρεί από το κομμάτι όλα αυτά που μου άρεσαν στην αρχική εκτέλεση. Με πάει περισσότερο σε ακουστικές διασκευές του "Billie Jean", jazz διασκευές του "Smells like teen spirit" κλπ. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Ο καθενας δικαιουται να εχει αποψη, αλλα εγω διαφωνω καθετα αγαπητε Spy. Εμενα η εκτελεση μου αρεσε παρα πολυ, θεωρω οτι η παραγωγη του κομματιου δινει μια τελειως διαφορετικη διασταση στο κομματι, σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι "ευπεπτο" ακουσμα, ουτε προσεγγιση τυπου Richard Cheese. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Ο καθενας δικαιουται να εχει αποψη, αλλα εγω διαφωνω καθετα αγαπητε Spy. Εμενα η εκτελεση μου αρεσε παρα πολυ, θεωρω οτι η παραγωγη του κομματιου δινει μια τελειως διαφορετικη διασταση στο κομματι, σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι "ευπεπτο" ακουσμα, ουτε προσεγγιση τυπου Richard Cheese. Το μόνο στο οποίο διαφωνούμε είναι ότι εσένα σου άρεσε ενώ εμένα όχι. Σαφώς και δεν το θεωρώ προσέγγιση τύπου Richard Cheese, απλά πιστεύω ότι η νέα μουσική επένδυση των στίχων (γιατί περί αυτού πρόκειται, όχι περί διασκευής) θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση