whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 περιμενω ομως απαντηση σε αυτο που ρωτησα.. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Σου απαντησα ηδη σε αυτο που λες(περι κιθαριστων) οποτε οτιδηποτε περαιτερω ειναι περιττο. Ανταποδιδω τις ευχες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 δεν χρειαζεται να μου απαντησεις τιποτα.. απτην στιγμη που δεν εισαι κιθαριστας,πολυ απλα δεν μπορεις να καταλαβεις και ειναι λογικο.. μην το συνεχισεις παλικαρι,βαρεθηκα απιστευτα! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικα και ειναι λογικο. Και ο ποδοσφαιριστης μονο απο ποδοσφαιριστη μπορει να κριθει 8O . Μιλας λες και ολοι οι κιθαριστες συμφωνειτε πραγμα φυσικα ατοπο! Αν δε θες να συνεχισει, σταματησε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 πόσο μάλλον με έναν που δεν είναι καν κιθαρίστας αλλά εκφέρει και γνώμη.... 8O μου θυμίζεις τους 11,000,000 προπονητές ποδοσφαίρου που εχει η ελλαδιτσα μας :roll: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diskolos1 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 δεν χρειαζεται να μου απαντησεις τιποτα..απτην στιγμη που δεν εισαι κιθαριστας' date='πολυ απλα δεν μπορεις να καταλαβεις και ειναι λογικο.. μην το συνεχισεις παλικαρι,βαρεθηκα απιστευτα![/quote'] Φίλτατε whiteNoise έλεος! :) P>Sloppy Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Ξαναλεω: Η μουσικη γραφεται απο τους μουσικους κυριως για τους μη μουσικους. Τα 11.000.000 που αναφερεις αφοριζουν τους παντες. Στη προκειμενη περιπτωση εσυ αφοριζεις οχι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά όταν μιλάτε για κιθαρίστες ειδικά σε μπάντες όπως μετάλικα - μέιντεν κτλ (ειδικά με τους μειντεν τους έχω λιώσει στο άκουσμα μεγάλωσα με αυτη την μουσική ως το 1992 που μπορούσα να τους ακούσω) οφείλω να πω πως συντάσσομαι πλήρως με την άποψη του φίλου μας του whitenoise (ναι whitenoise θέλω ποσοστά μπρέ!!!) Υπάρχουν 2 τρόποι να "μετρηθούν" όοοολοι αυτοί οι τύποι που σταμάτησαν να μελετάνε κιθάρα μετά το δευτερο άλμπουμ της καριέρας τους! (γιατί αυτό είναι μεγάααααλη και καλά κρυμμένη αλήθεια!)πρώτος τρόπος : είσαι ακροατής (μουσικής) δεύτερος τρόπος : είσαι μουσικός και έχεις εμβαθύνει a little bit στο 6χορδο! :lol: Αν συγκρίνεις με τον πρώτο τρόπο Βασανίσου μια ζωή που λέει και ο εκλεκτός μας Antouan_z Αν συγκρίνεις με τον δεύτερο δοκίμασε να τους ΄λιώσεις στην μελέτη όλους αυτούς που σου αρέσουν ...... και θα δεις τι εστί βερύκοκο :lol: 1) τι εννοώ : καταρχάς Δεν θα μείωνα ποτέ τον κ. Dave Murray αλλά ένα λεγκάτο έχει και άμα είσαι κιθαρίστας από την βρώμα του αρχίζει να σε πιάνει η κοιλιά σου από τα γέλια η ίδια λούπα στα σόλο του 30 χρόνια τώρα . Σαν ακρόατής του? Μιλάμε μια χαρά ακούγεται σε ΌΛΑ τα κομμάτια των μέιντεν που ακόμα σιγοτραγουδω 2)Αυτό που είπα έχουν σταματήσει την μελέτη..... παιδιά άνθρωποι είναι όχι μηχανές άμα σταματήσεις να παίζεις κιθάρα μια βδομάδα αρχίζεις και "σκεβρώνεις" φαντάσου να είσαι στους μέιντεν ή στους μετάλικα μισό χρόνο στο αεροπλάνο και στις περιοδείες και άλλο μισό στο στούντιο στις μίξεις στις εγγραφές και στις φωτογραφήσεις - συνεντέυξεις - δημόσιες σχέσεις' date=' ε δε μπορεί θα ξεπεραστείς, έξυπνα που λες τα ρυθμικά του Hetfield και γουστάρω σαν ακροατής αλλά σαν κιθαρίστας θα πω είναι ΥΠΕΡΕΚΤΗΜΙΜΕΝΟΣ (κουλός δεν είναι κανείς άλλωστε, ξέρουν να πιάνουν κιθάρα :lol: :lol: αλλά άλλοι ξέρουν και να παίζουν καλύτερα) και όσο αφορά τον Hammet όταν είχε δάσκαλο τον Satriani μάλλον έκανε κοπάνες!!!!! άσε που και ο ίδιος ο Satriani είχε πει ναι μωρέ περνάει καμιά φορά ο Hammet και τα λέμε του δείχνω 1-2 κολπάκια και μετά είναι στο next alboum τον μετάλικα!!!! (το έχω ακούσει προσωπικά σε βίντεο!)[/quote'] και εδω ερχετε το ποστ του φιλου taq να σου απαντησει στις αποριες σου.. goodbye προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seth Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Εχεις μια μανια να βγαζεις συμπερασματα μονος σου. Ειδες να εχω καμια απορια? Η μοναδικη απορια που ειχα ηταν/ειναι προς τον Wow! που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ποσταρες. Ειτε δε μπορεις, ειτε δε θες να καταλαβεις τι σου λεω. Μαλλον το δευτερο αφου ειναι προφανες οτι δεν ασχολησε καν με αυτα που σου λεω. Σχεδον σε ολα τα ποστ μου σου απανταω σε αυτα που λες, ενω εσυ απλα σχολιαζεις(αρνητικα παντα) καποια κομματια, χωρις να καθεσαι να ασχοληθεις με ολο το ποστ! Γεια σου λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 γεια χαρα-νταν seth-ακο :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση