Guru ez Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Bravo Bill! Well done! In the great Texas desert way 8)! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2010 Ωραίος! :) Το κλιπ χάνει κάπως ηχητικά απο ορισμένα συγκεκριμένα πραγματάκια (ο ήχος των virtual drums, οι στάθμες των οργάνων στο mix...και άλλα τέτοια ελλάσονος σημασίας όταν μιλάμε για τελείως home made καταστάσεις), αλλά κατά τ'άλλα (τα πιο σημαντικά) είναι πολύ καλό, well done!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Holy thread resurrection Batman! Είμαι βραδιάτικα στη δουλειά και έχω βάλει το κλιπάκι σου στο repeat και μου κάνει παρέα εδώ και μισή ώρα. Ωραίο feeling συνολικά! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Πολυ ωραια εκτελεση μπραβο! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Μου άρεσε το whawha με delay που ακούγεται σε μερικά σημεία...διακριτικά ;) Ακουσα το μισο και ποσταρα γρηγορα...και μετα τσουπ, η λεπτομερεια με το wah! Φοβερος! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 ωραίος ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Πολύ ωραίο ! Μπράβο για τον κόπο σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Μπράβο φίλε πολύ καλό το κομμάτι και η κιθάρα άψογη :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση